Med tanke på att datorn är paj och internet ännu värre så blir det lite svårt att blogga.  Men idag verkar det funka lite bättre, i alla fall för tillfället.

Idag är jag barnfri hela dagen! Emilia skall hänga med mormor och morfar medan jag åker in till Stockholm och umgås med vänner.  Först blir det shopping och sedan middag ikväll.
Är jättetacksam för all hjälp och avlastning jag får när dom är här... det har varit tungt på sistone, både psykiskt och fysiskt och jag kan medge att jag verkligen behövde stöd och hjälp och det kom alldeles perfekt i tid.

I morgon är det nyår, något av ett ångestmoment... men det skall i alla fall firas med supergod mat och massa mys, förhoppningsvis kan vi hålla Emilia uppe till tolvslaget.  Igår var hon nämligen vaken till kl 23.  Morfar har introducerat datorn till henne och hon sitter som fastklistrad hela dagarna om man inte tvingar henne därifrån.  Lite väl tidigt?

Ha en trevlig Onsdag!
Johanna

Stark du är! Jag tycker verkligen du är en riktig kämpare och det är skönt att läsa din blogg. Den är väldigt befriande! :) Underbart söt är hon Emilia!

Judit

Äh, barn i detta nuet spelar dator.. och dem lär sig mycket också (engelska, räkna spel, osv)! Absolut ska det kanske finnas gräns men som sagt - det finns mycket att hitta på datorn.

Denise

Hade du navelpiercing innan du blev gravid? Tog du ut den när magen började växa? Kan man sätta in den igen efter förlossningen?

Kramar!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress