Måndag igen och Emilia tyckte att det var asskönt att få gå tillbaka till dagis.  Hon håller ju med mig om att jag inte är någon supermamma just nu, vi har verkligen bråkat till och från hela tiden den här helgen om allt och inget.  Jag har inte mått bra och hon är den enda i närheten ibland, vilket leder till att hon stör mig och jag stör henne.  Ja, det är väl inte puttinutt med sina barn hela tiden som folk vill få det att låta som.
Ibland kan jag verkligen avsky min roll som 'ENSAM' mamma för det är ta mig fan inte jag som valt just det - MEN det händer väldigt sällan att jag tänker så och det är oftast när jag är slut både psykiskt och fysiskt.  Man önskar liksom att man hade chansen att stänga in sig i ett rum så Emilias pappa kunde ta itu med hennes trots så jag bara kunde få gråta ut som jag egentligen vill.
Men som sagt, det händer väldigt sällan.  Man lär sig att vara stark, att bita ihop och finna en gnutta tålamod även om allt känns hopplöst just då.  I grund och botten avgudar jag mitt liv som mamma och att jag är ensam? Jag brukar tänka "more love for me".  Men avlastning behöver man verkligen ibland...

Nu skall jag strax bege mig till Mvc och träffa läkaren. 
Efter det skall jag åka förbi lokalen där jag har grejer 'magasinerade'.  Försöka leta upp fler ljusstakar och resten av mitt julpynt.  Kanske får man med sig lite bebisgrejer hem också... mys!
Karin

En fråga Denize. Efter ha läst din blogg även AGs blogg,så undrar jag bara hur var ditt och A förhållande egentligen, vad det inte ganska skört från början? Skaffa ett barn är väl något man funderar ett tag på och inte bara gör ett utan se framtiden an.När det nu var så att Andreas strula första gången och man kan kanske tänka att det kan bli en gång till varför barn så snabbt? Tänkte du någonting på abort? Har ej fått denna uppfattning av dig men det är väl inte så att du planera att leva med två barn och ingen pappa?

Lycka till framöver

sanna

Man kan inte alltid vara på topp, de är mänskligt;)

Anonym

Hej vilken underbar dotter du har=) Jag tycker att ni e jätte lika=) Jag har läst Andrias blogg och han skriver jätte mycket fin om dig och jag tror han vill ha dig igen. Vill du inte ha han igen?

Vera

Vad tycker du om att A hela tiden skriver om dig? Att han saknar dig osv. Skit trist tycker jag, liknar den blogg han skrev när han och Emelie gjorde slut då skrev han bara om henne och att han fortfarande älskade henne, bevisar bara att man inte kan lita på honom, han överdriver allt hela tiden.

Denize

Karin: Att han gjorde bort sig fick jag bekräftat MEDAN jag var gravid.

Det är INTE mitt fel att jag är ensam just nu så nej jag hade aldrig 'planerat' att bli ensam med två barn.

Visst kan jag vara efterklok nu men vad fan gjort är gjort, jag blev gravid - han betedde sig som ett as... det går inte att förändra. Jag kan inte göra abort i v. 23! Man får göra det bästa av situationen...

Anonym

Vera! Att han hade barn med Emelie och det tog slut där borde vara en anledning till att fick sakna henne och vad jag har sett nu har han inte skrivit något på månader om att han saknar henne, så där kan jag inte hålla med dig, saknar han nu Denize så gör han väl det, jag tror inte han skojar om något sånt, alla kan göra misstag och jag säger inte att denize ska förlåta, MEN han får väll ändå sakna D och ångra att allt blev som det blev.

nathalie

var det emelie han strulade med?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress