30 november 2009

Våran måndag

Våran vardag

Allt gick okej hos läkaren idag, vi pratade mest.  Det blev förstås vidaresjukskrivning och för tillfället gäller det till den 20e Januari.  Tänk om jag kunde må bättre tills dess? Mirakel kan ju ske, det skulle vara underbart!
Jag fick även köpa en bok som kanske kunde hjälpa mig med det andra, jo det psykiska.  Just nu lever jag i en situation som jag inte kan ta mig ur och jag behöver väl lite hjälp med det med... så jag skall läsa den ikväll, den var bara runt 100 sidor.

Efter att jag hade varit där kom min fader och hämtade mig så vi kunde åka till kaoslokalen.  Jag hittade en låda med lite julpynt men det var som sagt KAOS.  Alla mina saker från min barndom, min brorsas grejer och sedan alla mina föräldrars saker som dom inte får plats med ute på ön.. och det är en MASSA crap.  Så det var alltså inte så lätt att hitta grejer, men en låda blev det i alla fall.
Några bebisgrejer blev det heller inte.  Vi får åka ut dit någon dag senare i framtiden och städa ur, sortera och fixa så det går att hitta sina saker lite lättare. 

Efter det skjutsade farsan mig till Älvsjö där jag hann bråka med en såndär snacksautomat som finns på perrongerna.  Jag var så fruktansvärt törstig, hade 2 minuter på mig att köpa dricka men maskinen snodde mina pengar SÅKLART (plus 10 kr för mycket).  Jag pratade med min mamma i telefon samtidigt och hon sa åt mig att sparka på den, så jag sparkades och slogs men icke, hehe... då var jag arg kan jag lova.  Trettio kronor är ju ingenting, men när man är törstig och inte får ut drickan... då blir det jobbigt!

Anyway, bortsett från kaos och elaka maskiner har dagen funkat.  Emilia var på strålande humör när jag hämtade henne och vi har inte bråkat EN ENDA gång... helt otroligt.
Nu skall vi hänga upp Emilias paketkalender eftersom 'tomtenissarna' kommer i natt och hänger upp paketen... OM hon nu varit snäll.  Hmm, kanske därför hon är så mysig nu?
Anonym

Starka människa!! Du mår inte bra alls men tack som fan för underbar läsning ändå... keep it up :)

M.A

Tänk att du fick mig att le idag, fick fram en skum fantasi bild hur du sparkade på automaten :)

ps du blev fin håret :)

Mikaela

Hej vännen!

Jag är en tjej som är 21 år.

Mamma är jag inte men jag längtar.

Jag tror att jag antingen inte kan bli gravid eller att jag har svårigheter med det.

Jag har haft oskyddat sex senaste månaderna med min kille och inget har hänt...

Kanske även beror på att han inte vågar komma i mig men jag skulle ha blivit gravid tills nu men nej...Tack för underbar läsning!

Ps. Du är en fantastisk mamma & Emilia är lyckligt utlottad! Ds.

Anonym

Jag förstår inte riktigt en sak. När du nu mådde och mår (?) så dåligt över att de inte har Emilias pappa vid din sida. Varför skaffar du då ett till barn med en kille du inte längre är tillsammans med? Ni verkar ju t om vara osams? Nu får du ju den situationen med båda dina pappor. Även om Granis verkar vara något mer vettig.Jag undrar bara hur du tänker?

Kakan

Hej, har inte följt din blogg så mkt så har inte stenkoll, men har förstått att du har ryggsmärtor nu i samband med graviditeten. Har du provat TENS? som jag förstår det så är det många som får en bra smärtlindring av TENS vid graviditet. Vet inte om du redan testat det, om du inte gjort det så kan det kanske vara värt att pröva hod t.ex. ssjukgymnast? Bara ett förslag :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress