God morgon.  Emilia vaknade inte förrän halv åtta i morse så det var ju nästan sovmorgon!? Jag somnade i alla fall strax efter midnatt så jag känner mig rätt så utvilad faktiskt.  Inget att klaga på...

Jag vet inte riktigt hur alla i Sverige 'firar' det, ni ser det väl som en hel halloween-helg men idag är i alla fall den riktiga dagen.  Jag önskar att jag och Emilia befann oss i Usa nu med massa orange och svart pynt överallt, utskurna pumpor i varenda hörn, godis i alla hem och glada, utklädda människor.
Jag har så många fina minnen av Halloween från min barndom.  Det går verkligen inte att beskriva hur kul det är att fira det i Usa som barn.  Men man får försöka skapa stämningen här hemma även fast vi befinner oss i Nynäshamn istället för Highland beach, Florida.  Oh well... Haha, nej men det blir ju bara större och större för varje år här i svenneland, det är självklart kul men klart att man längtar tillbaka!

Ikväll skall vi i alla fall ha lite middagskalas här hemma hos oss.  Skall försöka laga mat i tema, får se hur det går.  Jag är ingen mästerkock, men det skall bli skoj!

Hittade denna bild på Emilia, från Halloween förra året.  Får se vad hon hittar för costume i år... är inte SÅ svårt att gissa om man tänker på att Emilia = rosa, klänningar och prinsessor!


30 oktober 2009

Tiden går...

Våran vardag


Titta vilken liten Emilia! Här är hon ett år och några månader bara.  Söta skruttunge!

Läkarbesöket gick bra, det enda som kan hjälpa mig nu är vila och sjukgymnastik.  Så det blev en månads sjukskrivning.  Det känns sådär, jag vill egentligen verkligen inte det... jag vill inte ha ont och sitta hemma.  Men nu är det som det är och då får jag göra det bästa av det hela, jag måste ta det lugnt nu.
Till sjukgymnasten skall jag nästa vecka, jag hoppas på att få en TENS apparat eller vad fan som helst som kan bedöva min smärta lite med tanke på att jag inte får äta smärtstillande som jag i vanliga fall gör.

Hon gav mig i alla fall lite tips på om hur jag skall hantera mina yrselattacker och sedan pratade vi lite om mina sammandragningar, men det blir förmodligen bättre när jag får vila och inte springer och stressar på jobbet.
Vi får se helt enkelt.  Så länge det inte går att klocka dom så att dom kommer regelbundet så är det bara att slappna av och andas igenom dom. En trött och sliten flodhäst med en mysmage idag.