/ Våran vardag /

Önska inlägg?

Om du som läsare fick önska ett inlägg i min blogg, vad skulle det vara? Finns det något speciellt ämne som jag kan ta upp? En frågestund igen? Någon speciell bild? Jag vet inte, vad som helst.  Vad är intressant? Och nu menar jag inte att ni skall påpeka att ni vill snoka i mitt privatliv.  Detta är förvisso en väldigt ärlig blogg, där jag öppet skriver om svåra saker som hör till mitt liv... men det finns ju självklart en gräns.
Ibland känner jag för att passera den gränsen, just för att det finns så många människor som kan försöka trycka ned en med sina elaka kommentarer för att dom tror sig veta så himla mycket om mig och mitt liv, när dom inte ens vet hälften.  Men med respekt för vissa människor (vissa som kanske egentligen inte ens förtjänar det) så väljer jag att hålla mig kvar på ena sidan och inte passera gränsen.
Ni förstår nog vad jag väljer att dela med mig av och vad jag inte tänker skriva om... men det vore som sagt väldigt roligt att få höra (läsa) om ni skulle önska något speciellt ändå. 

Hur som haver, dagen har passerat med mycket vila, bajs enda upp på ryggen på Liten, gap och gnäll, en glad Emilia och matlagning.  Sedan har jag även kikat runt lite och hittade gamla bilder på Emilia som liten och blev väldigt nostalgisk.  Undra hur många gånger jag kan skriva: tiden går såååå fort!
Nu sover Elian och Emilia skall slängas in i duschen.  Ha en trevlig kväll. 

#1 / / Janina:

Hej! Jag har läst din blogg ett tag nu och ja tycker du verkar vara en häftig och underbar mamma :)

Jag minns att jag för några år tillbaka såg ett program på tv, som handlade om två unga föräldrar, och deras flicka hette Emilia. Är det så att det var du? skulle vara intressant att veta och om man isf kan se detta program någonstans igen?

Kramar från Janina :)

#2 / / Klara:

Jag skulle vilja läsa en förlossningsberättelse om förlossningen med Emilia!:)

#3 / / Trinidaz:

Det skulle vara kul med lite fler bilder på Emilia när hon var liten bebis :)

#4 / / julia&michelle:

hej,jätte fin blogg!

måste bara fråga,vart fixar du dina bilder?:)

#5 / / Alissa:

Jag önskar att få möjligheten att kunna få prata med dig och lära känna dig, för mig är du.. kan inte ens beskriva med ORD, du är helt jävla rakt igenom INSPIRERANDE, STARK O BÄST! finns de möjlighet för mig nu att kanske skriva till dig? vill gärna ha kontakt med dig.. jag är inte en farlig människa bara så du vet, jag är en helt vanlig tjej på 18 år som har många frågor om livet..

Så nu är min fråga, kan jag skriva min email till din email så kan vi kanske prata? Om du nu vill o känner att det känns okej.. kram!

#6 / / Louise! ;):

Hej! Jag läste din blogg första gången igår, och jag lovar dej, jag satt och läsa ALLA dina inlägg, det tog mig väll 2-3 timmar kanske? Alltså jag är bara tretton år men jag tycker ändå det är jättestarkt att behålla ett barn vid femtonårsåldern! Och det gjorde du rätt i, Emilia är ju hur söt och gullig som helst! Och Elian också såklart :)

Men nu så har jag ju en liten önskan; att du skulle kunna uppdatera oftare, men jag förstår ju helt om du inte har tid till det!

Och just det, jag har en fråga som jag skulle bli jätteglad om du svarade på; Vad har du för kamera?

Tack på förhand. Diggar din blogg stort! :)

#7 / / Mimi:

frågestund!

#8 / / S.:

Jag skulle gärna vilja ha mer recept, gärna USA inspererad. Sen så skulle jag vilja se hur du bor! ta lite kort runt omkring i lägenheten? :) Vore kul med mer videobloggar också.

#9 / / caroline:

Hej, Jag längtar efter att få se lite bilder på din och dina barns lägenhet. Det vore värkligen så kul! Samt kankse lite nya iköp m.m. Hoppas i alla fall på det där med lägenheten!Kram KramÄlsklar din blogg!

#10 / / S:

Nya&gamla bilder på er

#11 / / Anonym:

jag vill gärna se hur du bor!:)

#12 / / Linnea - Mamma till Freja:

Jag tycker att det skulle vara kul att se Emelia när hon var lika liten som Elian. Alltså typ så man kan jämföra och se om de är lika =P

#13 / / Nathalie:

Jag vill se den där filmen när Emilia säger att hon går på dagis och älskar sin mamma den är så söt

#14 / / Sabrin, Mamma till Lovisa:

Hej :)

Om jag fick önska ett inlägg skulle det vara några videoklipp på barnen och mycket bilder!

#15 / / Jennifer:

jag skulle vilja att emilia hade en till frågestund =)

#16 / / Ida:

Hej!

Satan vad söt hon var som liten! :)

Skulle du inte kunna skriva lite om din barndom/ungdom, eller åtminstonde visa några bilder från den tiden? Skulle vara jättekul att se dig som bebis/barn. Det skulle också vara roligt att se några fler bilder på Emilia sedan hon var liten. Är även nyfiken på hur ni bor, så du kanske kan berätta lite om det eller visa några bilder?

Haha, jag är en bildmänniska som du kanske märker, och eftersom du tar så fina bilder skulle jag vilja se massa fler foton, på allt möjligt! Det här har jag frågat förut (så med risk för tjat) skulle du inte kunna berätta vad du har för fotoutrustning? Jag vet att du har en canon 400D, men objektiv osv hade varit intressant.

Nu blev det långt men hoppas du fick någon ny idé! :)

Kram

#17 / / Tove ♥:

Superhärlig blogg! :)

#18 / / Emma:

skulle du inte kunna berätta lite om när du bodde i USA??

Och kanske någon bild där borta, hade varit roligt =)

#19 / / Essi:

Hej Denize, jag har följt ditt blogg i ca 1 år och du är en inspirerande och väldigt stark kvinna, var stolt över dig själv och lev ditt liv just så som du vill leva det. Jag tycker att en frågestund skulle vara intressant, kanske berätta 10 saker om dig själv som vi inga vet från förut..t.ex. din störta passion, choklad? du älskar att... Och det andra jag undrar är eftersom Emilia redan är så stor som hon är, vad anser du vara hennes mest positiva och negativa sida? Kom på en grej till, är Emilia och Elian liknande som bebisar, skriker lite mycket, sover lika mycket etc.?

Alla är vi olika men de är alltid kul att lära sig något nytt om människor.

#20 / / Anonym:

Bilder från emilias förlossning:) inte bara en, utan fler :D

#21 / / Julia:

Frågestund

#22 / / Emilia M:

Du har jätte fina barn, och jag beundrar dig för hur stark du är som person. Älskar din blogg precis som den är! :)

#23 / / denise:

Gärna fler videoinlägg!

#24 / / Marika:

Videoklipp :)

#25 / / Pixie:

jag skulle vilja ha fler bilder på Emilia som bebis, Emilias underbara klockrena kommentarer (som dem du la upp på din gamla blogg), o så är det så kul att jämföra om din mage med Emilia o så nu Elian liknar varandra något :) så magbilder på dig med Emilia:)

#26 / / Sofia:

Videoklipp... Det vore kul :)

#27 / / Jennie:

Tycker din blogg är helt fantastisk! för det första så formelerar du saker och ting mycket bra, och du får allting du skriver att verka väldigt intressant!

Började läsa din blogg bara för ett tag sen så skulle gärna vilja se massor med bilder av Emilia när hon var liten :)

#28 / / Maya:

Det är första gången men absolut inte sista gången jag besöker din blogg! :) Jättefin blogg och väldigt intressant att läsa!

#29 / / Anonym:

berätta om när du bodde i usa

#30 / / Marina:

Jag tycker du är otroligt stark och en ispiration för många unga tjejer. Jag har själv en son på 5 månader och tycker väldigt mycket om att följa din blogg. Du verkar vara en fantastiskt mamma. och åter igen väldigt stark!

#31 / / Anonym:

lite fler roliga videos, kanske en på emilia där hon får prata lite om sig själv? haha :) + som en liten övning för hennes egen del! skulle vara roligt med någon fågestund då och då oxå. säkert många som har frågor om elian nu. din blogg är grym, och du är helt underbar tjejen. en riktig förebild!

#32 / / Marina:

Haha så glömde jag själva poängen, tycker det hade vart kul att läsa om hur du hanterar de "svåra" stunderna, som trotsåldern och när viljan inte alltid kan gå igenom. kram

#33 / / Fedha:

Gud vilka fina barn du har. grattis grattis :)

#34 / / fia:

Jag tycker att den är jätte bra som den är.. Men bilder är jätte roligt.. Så ännu fler sånna..

#35 / / Daniel:

hmmmm VIDEBLOGG vetja!!Att få se en liten snutt av eran vardag!!!

#36 / / Anonym:

Är jättenyfiken på hur ni bor :) lite bilder på det vore roligt!

Kram

#37 / / Kick:

Fantastisk blogg! Kanske vill du ha en tävling ihop med oss?

Ha en härlig helg!

#38 / / Anna:

Du har så himla fina och söta barn, du måste vara riktigt stolt!

#39 / / kakan:

Jag gillar din blogg, är själv gravid och har följt dig med spänning. Det låter som att du seglar genom livet som ensamstående mamma, är det aldrig jobbigt?Saknar du aldrig någon att dela arbetet med, för inte kan det vara en dans på rosor jämt?#40 / / G:

Jag skulle vlja veta vad sm egentligen hände med Emilias pappa Diego? Jag läste om er i tidningen -04 och blev så fascinerad över er. Men då stod de så gott om honom att han hjälpte till så mkt och ville finnas där å vara en bra pappa. Man blir ju rätt nyfiken på vad som hände? Annars tycker jag att du är en jävligt stark tjej!

#41 / / Josefin:

Bilder från er lägenhet skulle vara jättekul att se tcker jag :)

#42 / / Anonym:

Födelsedags&sommar bilder:)

#43 / / Girly:

Så söt hon var lillskruttan.

Grattis till den nya lilla skrutten.Titta gärna in hos mig och alla mina små låne skruttbebisar...

Puss & kram girly

#44 / / Lisa:

Jag skulle vilja veta lite mer om dig! Vart är du uppväxt? Har för mig att du har bott i USA? Hur kommer det sig och hur länge bodde du där?Jättefin blogg och jättefina barn!

#45 / / 2barnspappan:

Om jag fick önska...

Då skulle jag vilja att du skrev om dina mål, dina framtidsdrömmar. Om hur du vill att ditt liv ska se ut om 5, 10, 15 år!

Hoppas ni får en fin dag.

#46 / / Anonym:

Det skulle vara kul om du berättade mer om när du bodde i USA och när du höll på med gymnastik! Sen också vad som hände med det där drömjobbet du pratade om i ett annat land..

#47 / / ELINS VIKTBLOGG:

ha en skön valborg!

#48 / / Anonym:

Det skulle vara intressant din lägenhet.

#49 / / KEVIN & AMANDA:

ETT VIDEOINLÄGG HADE VARIT KUL!! =)

#50 / / Diana:

Gud vilka gulliga barn du har! )

#51 / / Laura:

Hur kommer det seg att du är ensamstående med 2? Har dom samma pappa lr?

#52 / / Tara:

Hej Denize.Din blogg är den första jag läser varje dag o jag imponeras ständigt över ditt sätt att skriva - för att inte tala om dina underbart fina foton, ditt sätt att tackla livets motgångar trots dina unga år osv osv osv. Nu när jag läste detta inlägg igen, slog det mig att det skulle vara intressant om dina föräldrar gjorde varsitt gästinlägg (varsitt för att se både en pappas o mammas syn på det) o berättade hur de upplevde att deras unga dotter vart gravid första o andra gången. O hur de ser på olika saker gällande dig o barnen osv osv.Hoppas du kryar på dig nu när du fått medicin, så du verkligen får njuta av Litens första tid hos er.Kram på dig o stå på dig!

#53 / / Elin:

Kan du inte lägga upp lite fler bilder på Emilia när hon var liten? Och typ berätta lite om hur hon var och så? Är hon och Elian lika som bebisar?

#54 / / Stina:

Undrar om du har nagra planer pa att resa? Tror du att du skulle vilja resa runt som din pappa gjorde? Kanske inte mojligt pga jobb o sa menmen... Jo sa jag onskar en till fragestund! Och fler bilder pa lilla Emilia nar hon va yngre vore jatteskoj!

#55 / / Mikaela:

Frågestund :)

#56 / / pam:

det skulle vara jätte kul om du la upp ett inlägg om hur det var att vara gravid vid 14års ålder och detdär, om det inte är för privat/känslomässigt då :)älskar din blogg!

Kram!

#57 / / Anonym:

Hej, jag vill veta i vilket program du ändrar dina kort i, vilka funktioner osv....