Då har Söndagen passerat och vi är en vecka närmre bebis.  Den här helgen har varit ganska seg, framför allt just idag.  Med tanke på min bitterhet pga sömnbristen har jag förmodligen varit jordens otrevligaste flodhäst.
Emilia hade tur som hade en snäll morfar som släpade med henne ut och åkte skridskor med henne och innan dess fick hon packa lådor i min mormors (gamla.. dåvarande?) lägenhet, så hon var ju nöjd i alla fall.
Dessutom åt hon både lunch och middag idag och halle-fucking-lujah säger jag bara! Underbart att mitt lilla matvrak kunde proppa i sig lite mat.  Finally!
Sedan blev det lite tjaffs nu på kvällen, hennes bebisfasoner kom fram som vanligt och jag kände för att hänga mig i taket.  MEN så allvarligt blev det inte... efter många om och men gjorde hon det hon behövde, vi pratade och blev sams och sedan somnade hon så gott i sängen sin.

Jag själv skall lägga mig och sova alldeles strax för att förhoppningsvis vara lite trevligare i morgon.  Då får vi skjuts in till Stockholm... jag skall försöka orka gå i några affärer, sedan blir det lunch och besök på Mvc.

Kan passa på att tipsa er om att jag är med på Aftonbladets hemsida idag... samma artikel som var med i Söndags bilagan om ni missade att läsa den.

Och så påminner jag er om tävlingen om ett presentkort hos HEJBABY.SE.  Helt perfekt om ni vill ha kläder med roligt tryck - för både barn och vuxna! Här hittar ni tävlingenNu går jag strax in i vecka 36 och det ligger en 2-2½ kilos klump i min mage och trycker på så in i helvete.  Jag kan inte andas, det är så extremt obehagligt.  Men livmodern "står" ju som högst nu i en vecka framöver och efter det brukar den sjunka.  Jag längtar efter den känslan, att i alla fall kunna äta och andas.

Annars rullar allt på med graviditeten och det börjar dra ihop sig.  Nu är det inte alls lång tid kvar tills vi får möta Liten!
I veckan skall jag försöka ta mig till lokalen där jag har alla Emilias gamla bebissaker och sedan blir det nog Ikea veckan efter för att undvika sportlovs-shoppare (de som inte åker skidor då...) men tiden får utvisa när jag kan få skjuts.
Jag längtar i alla fall massor efter att få "boa" nu och fixa. 

I morgon skall jag till barnmorskan igen och Emilia vill följa med.  Hon är helt till sig och har berättat för alla att hon skall vara ledig och lyssna på lillebror.

28 februari 2010

Serier är bra nu

Våran vardag

Jag har varit uppe med min femåriga bebis till och från i natt och sen tidigt i morse.  Det är underbart att vara höggravid, trött och tjurig från början och sedan lägga på lite sömnbrist på det... jag är verkligen världens roligaste mamma just nu.  Icke.
Men men, snart är nog Emilias "fas" över och snart är graviditeten över...
Bit ihop.

I fredags började jag roa mig med att kolla på "The Vampire Diaries" och fortsatte följa det igår.  Just nu sitter Emilia vid sin dator och kollar på film så jag skall nog fortsätta se de två sista avsnitten som kommit ut.  Me like!
Sedan blir det True Blood och Dexter... som folk tipsat om.  Tur att serier finns i sådana här tider!
Om det finns fler "nya" serier som ni vet är bra får ni gärna tipsa...

Ha en bra Söndag i det underbara vädret.  Det är ju faktiskt plusgrader och det droppar... man skall inte klaga!