Då har Söndagen passerat och vi är en vecka närmre bebis.  Den här helgen har varit ganska seg, framför allt just idag.  Med tanke på min bitterhet pga sömnbristen har jag förmodligen varit jordens otrevligaste flodhäst.
Emilia hade tur som hade en snäll morfar som släpade med henne ut och åkte skridskor med henne och innan dess fick hon packa lådor i min mormors (gamla.. dåvarande?) lägenhet, så hon var ju nöjd i alla fall.
Dessutom åt hon både lunch och middag idag och halle-fucking-lujah säger jag bara! Underbart att mitt lilla matvrak kunde proppa i sig lite mat.  Finally!
Sedan blev det lite tjaffs nu på kvällen, hennes bebisfasoner kom fram som vanligt och jag kände för att hänga mig i taket.  MEN så allvarligt blev det inte... efter många om och men gjorde hon det hon behövde, vi pratade och blev sams och sedan somnade hon så gott i sängen sin.

Jag själv skall lägga mig och sova alldeles strax för att förhoppningsvis vara lite trevligare i morgon.  Då får vi skjuts in till Stockholm... jag skall försöka orka gå i några affärer, sedan blir det lunch och besök på Mvc.

Kan passa på att tipsa er om att jag är med på Aftonbladets hemsida idag... samma artikel som var med i Söndags bilagan om ni missade att läsa den.

Och så påminner jag er om tävlingen om ett presentkort hos HEJBABY.SE.  Helt perfekt om ni vill ha kläder med roligt tryck - för både barn och vuxna! Här hittar ni tävlingen

Anonym

Hejhopp...Jag hade bara en liten fråga, vem är det som tar alla dina mag bilder?Sen så måste jag erkänna att jag älskar dih blogg. Kram

Denize Svarar:

Det är jag själv som tar bilderna med hjälp av fjärrutlösare =)

* Linda me Cazandra *

Hej. Va fin blogg du har. Är me ensamstående mamma fast bara för någon månad sen. Grattis till lillebror i magen =) Hoppas allt är bra me er alla? Kram från Linda

Anonym

Gud vilken himla söt dotter du har : )

Mici i USA

Hej! Har precis läst igenom din blogg och tycker verkligen om den! Du verkar vara en toppen förebild, och din dotter är supersöt!Jag har egentligen massa frågor (för jag har verkligen inte varit med från början), men jag tror jag väntar tills du har en frågestund! För det ska du ha snart igen va? =)Kämpa på nu med flickans fas och graviditeten!

Linda

Hej Denize! Såg din artikel i aftonbladet och gick in på din blogg. Kul att läsa =0) Jag var 16 när jag fick mitt första barn och 20 när mitt andra kom, är i dag 32 år... Tiden går fort,så in i helsike fort =0/ Känner igen mig i beteendet att min äldsta helt plötsligt tuffade till sig som 5 åring men blev bebis hemma. Det har att göra med att hon snart ska bli storasyster....dom är inte dumma ungar. De fattar att mamma inte kommer att ha lika mycket tid sedan när bebisen kommer. Hon kommer förmodligen bli bättre sedan när du fött det blev min. Det är tufft att vara ung mamma även nu, man trodde att det skulle bli lättare, på ett sätt bir det, men ändå inte. Du kommer oftast att vara yngst på föräldramöten i skolan och man ser blickarna de andra föräldrarna ger en "är det hennes mamma eller syrra?" Ha ha ha....

Men min äldsta är i dag 15, blir 16 i mars, och det går super bra för henne. Som första gångs morsa tvivlar man ofta på om man gör rätt och det tror jag alla mammor gör oavsett ålder. Det där lilla dåliga samvetet som kommer fram i bland, jag borde ha mer tålamod, tog jag i lite för hårt nu när jag skällde, jobbar jag för mycket m.m. Hoppas det är lite lättare att vara ung morsa nu än vad det var då, man blev dum förklarad och klassad som white trash. Det var det som blev min sporre till att lyckas, de skulle inte få rätt! Hoppas att allt går bra för dig och fortsätt att fotografera för det är du duktig på, du har sinne för detaljer...

En framtida karriär kanske ;-)

Lycka till!

Mvh

Linda

Dess

Hej, din blogg är superbra! Har alltid tyckt att det är intressant att läsa gravidas bloggar, speciellt din! Varför vet jag inte haha, är bara 14 år. :)

Anonym

kan inte du lägga uppp en länk till aftonbladets artikel? :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress