Nu går jag strax in i vecka 36 och det ligger en 2-2½ kilos klump i min mage och trycker på så in i helvete.  Jag kan inte andas, det är så extremt obehagligt.  Men livmodern "står" ju som högst nu i en vecka framöver och efter det brukar den sjunka.  Jag längtar efter den känslan, att i alla fall kunna äta och andas.

Annars rullar allt på med graviditeten och det börjar dra ihop sig.  Nu är det inte alls lång tid kvar tills vi får möta Liten!
I veckan skall jag försöka ta mig till lokalen där jag har alla Emilias gamla bebissaker och sedan blir det nog Ikea veckan efter för att undvika sportlovs-shoppare (de som inte åker skidor då...) men tiden får utvisa när jag kan få skjuts.
Jag längtar i alla fall massor efter att få "boa" nu och fixa. 

I morgon skall jag till barnmorskan igen och Emilia vill följa med.  Hon är helt till sig och har berättat för alla att hon skall vara ledig och lyssna på lillebror.
Henrik Olsson

Som kille har jag svårt och förstå vad du går igenom, men det är uppenbart att du är en stark person. Jag önskar dig och dina barn allt gott i framtiden!

Malin med Isabell och grodan i magen

Underbart fin mage =) Förstår att du längtar nu när det är så nära och allt! Spännande =) Ska bli kul och se den lilla filuren sen när han kikat ut till den stora världen. Längtar efter att magen ska börja växa här, än så länge är man bara äckligt svullen då och då och har inte alls den där runda och mysiga maggen som man vill ha.

Moa

Vilken fin mage :) Jag har följt din blogg länge, redan din förra. Lycka till med förlossningen :)

verso_sud

trillade in av en slump. såg artikel på ab. fin & schysst blogg om man gillar magar ;) själv är jag är nog lite skeptisk till fenomenet unga singelmammor. verkar som om att vara gravid och få barn fyller nåt slag bekräftelsebehov..? en önskan att bara hoppa över tonåren och rätt in i vuxenlivet ? några fäder verkar inte behövas - problematiseras sällan på singelmammornas bloggar. kanske inte är något problem men jag undrar det i långa loppet. om det nu är en trend så som ab skriver idag så har vi importerat den från usa och england.där har detta varit 'ett problem' längre. har aldrig hört där att det var trendigt där...men önskar uppriktigt lycka till. det ska säkert gå bra! vill man så går det :)

S.

SÅ fin!

Andrea in Serbia

Åh jag kan inte upprepa det nog med gånger... vilken UNDERBART FIN mage du har!!!w - ung tvåbarnsmamma

du har verkligen växt på dig. :)

det kommer nog bli en lång kille, fick också en sån fast mage med grabben. det är ju hur skönt som helst när magen sjunkit. men har inte han sjunkit ned en?? lillflickan på mig gjorde det 1-2 veckor sen därför jag kände henne mindre.

kramis.

Moa ♥ - FUCKINGPOSERS

Vilken fin och stor mage!

hannah

åh vad jag vart glad nu! :D jag läste din blogg för ca 2 år sedan eller något sånt. jag hade läst den länge då, och helt plötsligt så försvann du! för ca ett år sedan försökte jag leta efter dig, men kunde inte komma på ditt efternamn!! så när jag såg artikeln i aftonbladet blev jag så glaaaad :D haha! och du ska få en till, emilia har blivit stoooor :) härligt, min favoritblogg är tillbaka!

Judit

Vad kul att hon får följa med :) det är ju coolt att kunna "lyssna" på sin baby i magen. det har hon helt rätt i lilltjejen (som snart är stor tjejen)

Jasmine

DU är sjukt vacker som gravid! Jag tänker tillbaka på när jag hade min stora mage och blir lycklig i hela kroppen. Förstår om du har det mycket nu och om det är tungt och jobbigt men jag beundrar dig för din styrka! CRED till dig som är en underbar mamma. / Jasmine och Joline

Jenny

Hej!

Första gången jag är inne och läser din blogg idag. Jag måste bara få säga att du värkar vara en stark kvinna, och du är grymt dycktig på att ta kort!

Sandra

Underbart fin mage:) Köpte tidningen föräldrar och barn idag! Va tvungen att läsa den fina artiklen om dig och emilia;) Väldigt söta bilder på er tillsammans! Tänk att det snart är dags för liten att komma till världen. Jättespännande att se va han är för en liten kille som har hållt till där inne i magen;) Kram på dig D, du är enormt stark och en fantastisk mamma till E och även liten även om han ännu inte kommit!!

Anonym

Fin mage :) skönt det måste va å bristningarna :)

Fanny

Lycka till med förlossningen! Håller tummarna för dig och lilleman. Tänkte föreslå namnet Noel som jag tycker är så himla snyggt. Passar bra med Emilia. Tänker på er, tror allt kommer gå jättebra! Stora kramar och lyckoönskningar från Fanny.

Elin

Fin mage! =)

freja

GUD vilka fina bilder! hoppas jag är lika snygg i v35!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress