30 juni 2010

Kompis

Våran vardagEmilia är en märklig liten dam.  Hon är rädd för småflugor men leker gärna (och pussar på) med gråsuggor.  Hon är samtidigt livrädd för spindlar men möss var otroligt skoj.
Hon följde med katten på jakt efter möss och titta vad dom hittade.  Snuskigt.  Riktigt snuskigt... att hon fick skrubba händerna frenetiskt efteråt efter mina order är en annan femma.
Hur som helst, möss var jätteskoj.  Katten blev dock lite snopen när Emilia tog över hennes byte och lekte med musen i ett par timmar.

Sedan sa Emilia att dom hade hittat den i "musbusken".  Det tyckte mina päron var jättekul.  Min farsa sa något om "mormors musbuske" och Emilia var ett frågetecken och undrade förstås var det fanns möss.
Men men, torr humor i familjen. 
Emilia släppte i alla fall musen till kvällen.
Nu är vi hemma från en heldag i Skärholmen och Kungens Kurva.  Mina ben kommer avlida... resten av kroppen likaså! Nja... men nästan i alla fall.
När vi kom fram till ön igen var jag så jäkla varm och snuskig efter dagens shoppingrunda så jag och Emilia tog ett svalkande kvällsdopp.  Det kan vara rätt skönt att ha tillgång till bad bara några meter bort...

Nu ligger Elian och snackar med en leksak som han fick med sig från IKEA.  Han har för den delen varit underbart lätt att ha och göra med hela dagen.  Shopping är skoj..?

Nu grillas i alla fall dagens sena middag.  Mums!

Nu har jag suttit uppe alldeles för länge och fixat med en ny header.  Det lär ske några förändringar på den, men den får duga en stund.  I alla fall i natt!

I morgon sägs det ju att det skall bli sämre väder.  Jag och kidsen åker kanske in till fastlandet då och hittar på något för att undvika att Emilia blir rastlös gånger hundra.

Men nu skall jag ta med mig Elian och gå upp och sova.
Natti.