31 mars 2010

Onsdagen

Våran vardag

Än så länge är "mirakeldrycken" inget fungerande mirakel för min del.  Inte en enda känning alls... och dom som fått värkar av denna dryck har fått det strax efter att dom druckit den.
Liten har flyttat in för alltid!? Nej då, någon gång måste han ut - oavsett om han vill eller inte (3e och 6e April gissade de flesta av er, förresten).  Det är bara så drygt att höra att det är nära... då känns varenda dag som en evighet.
I morgon skall jag i alla fall till barnmorskan igen och se så allt fortfarande är grönt.

Eftermiddagen och kvällen har inte haft allt för mycket att bjuda på.  Emilia lekte med en kompis en stund och jag var och handlade.  Nu sitter jag och sysselsätter mig med att se på tv och Emilia med sin dator.  Hon har kommit in i lite tokiga tider och sover enda till halv tio - kvart i tio på morgonen och somnar vid 22.
Men dessa sovmorgnar brukar försvinna rätt snabbt och snart vaknar hon alldeles för tidigt igen.  Det är i alla fall skönt så länge det varar, för bådas del!

Glöm inte bort att tävla om babyprodukterna från Apoteket och dela med er av era graviditeter och förlossningsberättelser.  Jag lusläser allt, det är så fascinerande att det kan skilja sig så enormt och vara så olika från person till person.  Jag är sjukt taggad inför min förlossning nummer 2.  Lever jag i förnekelse kan man då undra? Hehe!
Idag har jag roat mig med att tömma mitt konto och betala en massa räkningar, få tråkigt besked från skatteverket och surat över det ett tag och sedan blandat ihop den sk mirakeldrycken som består av vatten, citron, färskriven ingefära, massa cayenne och honung.  Låter det mums? Nja, det var inte SÅ farligt som det ser ut i alla fall, bortsett från att det var så starkt så jag höll på att dö.  Det brändes verkligen i hela magen och runt läpparna. 
Man skall i alla fall dricka hälften av blandningen idag och om inget har hänt så dricker man resten ett dygn senare.  Vi får väl se! Min fader och Emilia har gissat att Liten kommer ut som ett aprilskämt den 1a, dvs i morgon... så kanske får mirakeldrycken fart på det hela?

Nu skall det handlas och hämtas barn!

SMAKA!? Som skrivet... galen, FÖR gravid och desperat... check, check och check!
Nej då, ingen bebis än.

Anledningen till att uppdateringen varit kass är för att jag inte varit hemma.  Jag avnjöt min sista dag av "freedom" på kanske väldigt länge (?) medan Emilia hängde med mina päron.  Snart har jag ju en bebis hängandes i tutten och då blir det knappast tid för sig själv...
Efter en lååååång och vaken natt med förvärkar och SMÄRTA (det där basilikatéet alltså...) så var jag trött gånger tusen och grinig i morse.  MEN jag bestämde mig för att åka in till Stockholm ändå och strunta i att bara sitta och vänta på den här bebisen som förmodligen aldrig kommer vilja komma.
Jag hittade några plagg på VIP shoppingen och sedan blev det middag ute på Texas med Carro och Michis, mycket trevligt och mycket gott!

Nu är den evigt gravida kroppen slut, så det får bli läggdags snart.