Idag har jag roat mig med att tömma mitt konto och betala en massa räkningar, få tråkigt besked från skatteverket och surat över det ett tag och sedan blandat ihop den sk mirakeldrycken som består av vatten, citron, färskriven ingefära, massa cayenne och honung.  Låter det mums? Nja, det var inte SÅ farligt som det ser ut i alla fall, bortsett från att det var så starkt så jag höll på att dö.  Det brändes verkligen i hela magen och runt läpparna. 
Man skall i alla fall dricka hälften av blandningen idag och om inget har hänt så dricker man resten ett dygn senare.  Vi får väl se! Min fader och Emilia har gissat att Liten kommer ut som ett aprilskämt den 1a, dvs i morgon... så kanske får mirakeldrycken fart på det hela?

Nu skall det handlas och hämtas barn!

SMAKA!? Som skrivet... galen, FÖR gravid och desperat... check, check och check!
Emma

super söt dotter, hon har ju en mamma att brås på :)

vilket redigerings program använder du?

w - ung tvåbarnsmamma

haha åh det ska jag testa :D du får skriva om det fungerar :D

Förvirrade Morsan

då får vi se om det fungerar=)

Caroline - Mamma till Freija & Loke

Usch de såg inte gott ut. Än är inte den 31 mars över, kanske bestämmer sig liten för att titta ut precis innan tolvslaget ;)När vi satt i taxin påväg in till förlossningen för precis 2 år sen så prata dom om aprilskämt på radion och jag frågade min sambo "Vad är det för datum?" som tur var, var det bara den 31a så våran Freija blev inget aprilskämt ;) Inte för att de hade gjort något om hon blev det, men iallafall.Idag är det 2 års kalas hemma hos oss :)

Caroline - Mamma till Freija & Loke.

Tack tack :) Men du de kan ju bli en super snabb förlossning, men nu ser det mörkt ut för min gissning ;) Får man gissa igen så tar jag den 6 april. Freijas BF datum. Haha.

Emelie

Hej :)

Kände att jag var tvungen att kommentera någon gång! Du verkar verkligen vara en jätte duktig och stark mamma.. Att du orkar hitta på så mycket grejer och ha så mycket för dig när du dels är höggravid och sen har en dotter som förmodligen är i den åldern att dom inte kan sitta stilla utan måste hitta på det ena och det andra hela tiden. Det kommer nog att bli väldigt tufft för dig att vara ensamstånde med två barn.. Men jag tror på dig. Och utifrån min uppfattning om det jag läser här i din blogg, så blir det garanterat bra för er alla tre.Kämpa på. Snart har du dubbellycka där hemma :)Mvh En ensamstående enbarnsmamma som är impad ;)

Crazyangel [mamma till Milton&gravid i v37]

Hehe jag har ännu 4 vckor kvar men har en hel del förvärkar, rejäla sådana.. Men jag hoppas lillen stannar i magen ett par veckortill..hoppas din lill* kommer snart :)

Linn

önskar dig verkligen all lycka :)

petitemami

ät en hel annanas! det gjorde jag, hon kom ut två dagar efter.

Patricia Lindh

TROOO mig! jag vet hur du känner dig, förjävligt är de nu! men ja säger fde.. Skulle kunna göra de TIO gånger om! för de är så värt allt när dom väl är ute.Skulle gå in å kolla om de kommit någon påskbebis, men inte ännu! :D håller tummarna för dig, å TACK för alla fina kommentarer om lillan!Massa kramar.

Celina

Jag har hört att man ska äta ananas:) då kanske de går fortare för bebis att komma ut, var en som provade det och för henne funkade det två gånger:)

Nicole - mamma till C

Förlåt men det där låter riktigt äckligt, haha

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress