Nej då, ingen bebis än.

Anledningen till att uppdateringen varit kass är för att jag inte varit hemma.  Jag avnjöt min sista dag av "freedom" på kanske väldigt länge (?) medan Emilia hängde med mina päron.  Snart har jag ju en bebis hängandes i tutten och då blir det knappast tid för sig själv...
Efter en lååååång och vaken natt med förvärkar och SMÄRTA (det där basilikatéet alltså...) så var jag trött gånger tusen och grinig i morse.  MEN jag bestämde mig för att åka in till Stockholm ändå och strunta i att bara sitta och vänta på den här bebisen som förmodligen aldrig kommer vilja komma.
Jag hittade några plagg på VIP shoppingen och sedan blev det middag ute på Texas med Carro och Michis, mycket trevligt och mycket gott!

Nu är den evigt gravida kroppen slut, så det får bli läggdags snart.
S.

Snart kommer nog liten ut ska du se. Skulle inte förvåna mig om han kom den 1 april ;) haha :D

c

jag drömde om dig inatt, känner på mig att today is the day! :D

Camilla

Hej, jag skriver den här kommentaren i ett desperat behov av att nå ut. En familj som står mig mycket nära har efter 3 år blivit utvisade från sverige och ska nu tvingas tillbaks till ett land där dom är förföljda och hotande till livet. En ensamstående misshandlad mamma, en apatisk 18 åring, en fnissig 14 årig flicka, en bandy spelande 11 årig pojke och en sprallig 9 åring ska tillbaks till ett land där dom bara har dåliga minnen och en mörk förmodligen en väldigt kort framtid att vänta. SNÄLLA alla som läser detta, gå med i gruppen- ALLA VI SOM TYCKER ATT ESA OCH HENNES FAMILJ BORDE FÅ STANNA I SVERIGE på facebook, det är ett sista försök att få makthavarna att ändra sitt beslut. Ett liten facebookklick kan vara skillnad på liv och död för en hel familj!

Vi behöver eran hjälp, snälla var med och gör en insats nu!

Många Kramar Camilla

Sara

Testa risinolja idag så ska du se att du har en bebis imorrnkväll ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress