Nu drar jag igång tävlingen med Apoteket! Du kan tävla om detta:

Första pris: Apoteket Babytvål, Apoteket Babyschampo, Apoteket Baby våtservetter, Apoteket Babybomullspinne, Apoteket Babyhandduk med huva, samt Apoliva Bodylotion.

Andra och tredje pris: Apoteket Baby våtservetter, Apoteket Babybomullspinne, Apoliva Bodylotion oparfymerad.

Allt du behöver göra är att lämna en kommentar till det här inlägget (med mailadress som vanligt) och om du har en egen blogg kan du länka och tipsa där för större chans att vinna (som vanligt återigen).

UPDATE: Nu vill vi temastämpla tävlingarna (lite sent ute, ja) och därför lägger jag till en fråga här.  För extra större chans att vinna så undrar jag (som är tokbesatt av förlossning just nu!) hur just din förlossning startade och hur lång tid det tog allt som allt.  Om du ännu inte fött så undrar jag istället hur din graviditet varit hittills... jobbig/underbar osv? Om du är kille/närstående så gäller det då hur du upplevde det med din partner/närstående!

Tävlingen avslutas nu på Söndag 4/4.

M

Jag är med :) Länkar dig på min blogg nu..

Caroline - Mamma till Freija & Loke

Jag är gärna med och tävlar :)

ewe

Jag vill vara med och tävla =) Mail, evelinapersson@hotmail.com

Grynet mamma till lilla Vidar

Jag är gärna med och tävlar :)

venna

Man kan ju inte vinna något om man aldrig försöker, så jag är med & tävlar :D

Linnéa

Jag är med och tävlar :)

Elin

jag vill jätte gärna vinna!!

ha en bra dag!

Elin

Angelica

Jag vill vara med och tävla :)

har tyvärr ingen blogg

Isabelle- Mamma till Elysia

Hej!Jag vill gärna vara med och tävla, jag har en dotter på 8 mån och 3 veckor. Min blogg är dessvärre lösenordskyddad men min e-mail adress är:isabellesaberi@gmail.comkram!

BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Jag är gärna med :-)Länkat har jag gjort här:http://beckahbitch.blogg.se/2010/january/sista-chansen.htmlKolla så det är godkänt :-)

Carolina

Jag vill gärna vara med!Delta gärna hos mig också ;-)

Philippa - mamma till Therese

jag vill gärna vara med och tävla...har länkat till tävlingen här: http://phlippans.blogg.se/2010/march/fler-tavlingar.html

Geshiia - mamma till två pojkar

Jag vill vara med och tävla. :)Har länkat: http://geshiia.blogg.se/tavlingar/2010/march/44-apoteket-dempaz.html(om du fått en kommentar innan så kan du ta bort denna, vet ej om jag tryckte iväg innan eller om jag hann stänga ner fönstret innan hehe)

Evelina

Jag är med.

Man är ju storkund på apoteket sen man har fått barn så det hade varit behövligt att vinna lite istället ;DLycka till med lillkillen när man bestämmer sig för att titta ut :D

Patricia Lindh

Hej gumman! :)Jo jag förstår va du menar... Med en BEDÖMNING när jag har gått över 10 dagar. Jag vägrar åka in och sen hem, jag gör det bara inte! :(

Du vet själv, du har inte ens gått över och du håller själv på att bli galen hemma.Man känner sig som en idiot som ringer in och bara gnäller, men samtidigt är det ju MIN kropp och att inte kunna ha kontrollen över den själv gör en tokig, JAG kan inte bestämma nånting!Och förstår inte hur dom kan vilja att man går över så pass länge och bara må dåligt psykiskt och oroa sig över allt och ingenting! TÄNK om nått skulle hända när hon är såhär stor och färdig? risken för navelsträngen runt halsen blir bara större och större! nä.. Blir GALEN! :(Kramar!

Annika

länkar inte i bloggen eftersom jag ännu inte vill att folk ska veta om babyn. men mail har jag här!

Kiss_freak91@hotmail.com

kram!

Annika

Jag vill jättegärna vara med o tävla! Har länkat här:

http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/march/babyprodukter-apoteket-dempaz.html

Kram Annika, familjenpettersson@hotmail.seP.S Kolla min blogg, har också tävlingar ;)

Amanda

Jag vill absolut vara med och tävla. ^^Har såklart länkat för extra chans:

http://creyla.blogg.se/tavlingar/2010/march/tavling-apotekets-nya-babyserie-44-1.htmlHoppas på tur! ♥

Emma

Jag är med och tävlar!!! :D

Jonna

Jag är med, är ju ett bra-att-ha paket man kan vinna ;)

Förvirrade Morsan

jag är med=)

Malin

Jag är jättegärna med och tävlar då ja får en liten plutt om 5 veckor!:) Kraam

Sanna

Jag är gärna med och tävlar.

Nikolina

Det skulle vara helt perfekt då jag har en son på 2 ½ år och ska få en till nu om 3 veckor=)

n_svahn@hotmail.com

Lotta

Jag är gärna med och tävlar....=)

En Mölnbobos Liv - Melvins Mamma

Jag är gärna med i din utlottning, jag har tipsat härhttp://molnboanna.blogg.se/2010/march/apoteket-2.html

Hanna

Åh jag vill vinna detta till brorsans lilla knodd, han är ju för underbar :)

Nanna

Jag vill gärna vara med och tävla!

Micaela

Hej, jag är jättegärna med och tävlar och försöker vinna fina saker :)

Tyvärr har jag ingen blogg :)

sanna

Åhhh , vi har de tufft ekonomiskt hade varit en riktig lyx att vinna

Annica

Jag vill vara med och tävla. :D

MansonDust

Jag är med & tävlar. :)

Mamma Mia

Detta vore ju toppen jag har precis blivit farmor och lilla Greta är nog i behov av allt detta kramiz en farmor,,min blogg är lite knäpp

marty

jag är med!!!!

adde

hej hej..

är med

Helen, gravid v23

Jag väntar bebis till den 30 juli och är gärna med och tävlar. http://helenm.blogg.se/2010/march/tavling-1.html#comment

Carita

Jag är gärna med i tävlingen :)

Kim

Jag är gärna med och tävlar, vore så mysigt att kunna få hem lite grejer att titta på tills bebis kommer själv. Har länkat i min blogg!

kram

Hannele - Mamma till Kevin & Gravid igen ♥

Hej!

Jag vill vara med och tävla, skulle bli en fin present till syskonet i magen :)Jag har länkat din tävling i min blogg:

http://mammah.bloggplatsen.se/2010/03/29/2753681-jag-ar-med-och-tavlar-om-barnprodukter-fran-apoteket/Kram

H

Matilda; 19år och Mamma till Mercedes & Leon

Jag vill vara med och tävla!Har en likadan tävling på min blogg om du är intresserad :)

evamar

Jag är gärna med. Har länkat för extra tur:http://evamar.blogg.se/2010/march/babyprodukter-4-april-9.html

Ewa

Tack för din härliga blogg vännen! Jag råkade ramla in på den för nån månad sen och tittar in varenda dag för att läsa det nya. Jag äääälskar dina kommentarer. Ibland skrattar jag så jag tjuter. Som idag: "Så lillebror, fatta att det är äckligt och kom ut"... Du är så himla go du... Kram och lycka till med barnafödandet när nu nu lilleebror behagar vilja komma ut till världen...

cammie

Vill gärna vinna dett då jag får bebis i juli =)

Ellinor S

Jag fick för en vecka sedan veta att min närmsta vän är gravid. Hon är 19 år och har bara en deltidsantsällning på ICA. Hennes fästman (pappan) har mitt upp i allt lämnat henne och hon bor med sin farmor just nu. Jag har bestämt mig för att delta i så många tävlingar jag kan som har vinster för barn och bebisar. Jag vill verkligen få möjligheten att ge henne något, som en liten tröst. Hon förtjänar det verkligen! Jag skulle verkligen inte ta chanserna från andra med barn eller gravida utan en anledning. Jag vill verkligen göra något för henne, litet som stort. Tack för chansen!

Sanna

Kollade in här igen och såg det sista du skrev om att man skulle skriva lite om sin förlossning osv.Min förlossning gick jätte bra och det gick väldigt fort. Den tog 5 timmar ifrån att jag kom in på sjukhuset till att min dotter föddes. Jag använde bara lustgas och dusch som bedövning och det fungerade jätte bra för mig. Du kan läsa mer på förlossningsberättelsen i min blogg om du vill.

Linda

Vill gärna vara med och tävla och min när jag väntade mitt första barn så startade förlossningen med att slemproppen gick sen tog det ca 19 timmar innan min flicka till slut föddes med akut snitt. Mina andra barn föddes med planerade snitt-länkar det gör jag här

http://familjengranberg.blogg.se/2010/march/vinn-babyprodukter-6.htmlKram Linda

Angelica

Min förlossning gick bra, startade kl 07 på morgonen 8 dagar över tiden. när jag kom in till förlossningen kl 13 så var jag öppen 5 cm, vid 6 cm öppnades jag inge mer på flera timmar så jag fick dropp så jag skulle vidgas. jag fick ryggbedövning och sen gick allt som smort. kl 02.08 den 27 oktober kom min lilla kille :)

Matilda; 19år och Mamma till Mercedes & Leon

Första förlossningen startade med värkar och det tog 3,5timme från första känning till att hon föddes. Andra förlossningen tog de hål på hinnorna eftersom att jag var öppen 6cm utan att ha kännt det och då tog det två timmar. :)

Första gången gjorde det helvetiskt ont, andra gången var en drömförlossning!

Philippa - mamma till Therese

min förlossning startade med värkar vid 22-tiden (regelbundna från start och ganska täta).. hade spenderat dagen med att införskaffa lite julklappar till syskonbarnen och sedan gav vi oss på en färdknäpp. kom in till förlossningen vid 4-snåret öppen 1 nedrans cm... vid 11 tog de hål på hinnorna, vid 18 fick jag äntligen börja krysta och 18.56 föddes vår lilla Therese.. så från första värkarna tog det ca 21 h... jag var dock så envis att jag vägrade gå upp och gå under värkarbetet och jag födde halvsittande så jag kanske inte hjälpte till riktigt så mycket som jag hade kunnat... nästa gång ska jag tvinga dem att tjata på mig tills jag går upp och går och så ska jag försöka föda i upprätt läge

Jeanette

Jag är gärna med och tävlar och tar en lott.Ha en fortsatt härlig kväll.

Mamma Mia

En nykläckt liten flicka väntar på deenna vinst kramiz

Linnea - Mamma till Freja

Jag är gärna med och tävlar.Min förlossning startade med att vattnet gick, på förlossningen. Jag hade åkt in för att jag hade huvudvärk och de ville kolla upp det. 53 timmar senare var min älskade lilla dotter ute. Det tog tid, men det var det värt i slutändan.

Nikolina

Hej min förslossning började mitt i natten när jag skulle gå och kissa men mitt vatten gick. Jag hade värkar i ca 22 timmar och då bestämnde dom sig för snitt. så det var en jobbig men endå världens bästa förlossning eftersom min son kom till världen. Nu pga trångt bäcken kommer nästa med planerat snitt.Älskar din blogg!n_svahn@hotmail.com

Emma

Att vinna dessa prylar skulle vara perfekt med ett kladdig två åring i hemmet.Min förlossning med dottern startade med att jag började läcka vatten vid 20 tiden på kvällen. Kändes nästan som att jag kissade på mig i mellan åt, inga jätte stora mängder kom. sedan vid 22 tiden kom värkarna och startade med 3-4 min mellan rum direkt. Vid 05 tiden på morgonen orkade jag inte vara hemma och åkte till förlossningen där jag var läääänge. kl 19.12 var hon ute. Så det tog nästan ett dygn från första tecken på att det var på gång. Ska också till lägga att jag gick 12 dagar över tiden. =)Hoppas din förlossning startar snart! Spännande.

Emma

Åååå hoppas jag vinner! Har en liten Felix på 6 veckor så det skulle vara perfekt!=)Min förlossning startade med att vattnet gick, en timme senare startade värkarna och 10 timmar senare är han född!

chanette

http://shamnmum.blogg.se/2010/march/vinn-hos-dempaz-4-april.htmlBARN NR 1: låg i sängen och började få strålande känsla i ryggen. ringde sjukan kl 2 för att fråga vad jag skulle göra.. var ju mitt första så visste ej.. den förlossningen tog 13 1/2 timme. ja låååång tid.. förlossningen gick ut över den långa tiden kanon. jag va typ leende och skrattande.BARN NR 2: god dame it.. detta var ingen dans på rosor. de som sa att andra barnet skulle vara lättare kan ta sig i röven hi hi. fick epidural 3 g fel i ryggen så de sabba den. bedöva halva kroppen. dubbel smärta i andra delen..detta tog 9 timmar.men det e värt det.. fick 2 fantastiska söner ju

Jill Dahlström

Vill gärna vinna detta! :)Var inlagd på sjukhuset för havandeskapsförgiftning när förlossningen startade. Slempropp + vattnet gick vid 5 tiden på morgonen i v. 37+3.

Värkarna kom efter några minuter och blev regelbundna nästanm direkt. Gick igenom nästan hela värkarbetet och hela öppningsskedet med sambon på vårt rum tills personalen fattade att det gick betydligt snabbare än de trott och vi kom till förlossningen.

Vincent föddes kl 9:58 så allt som allt tog det ungefär 5 timmar varav lite mer än 1 timme var på förlossningen.

Love and be proud

Jag har tre barn, alla tre tvingades fram med igångsättning, inga naturliga värkar!

;)

Nr1 v 37, 6 tim vattenavgång

Nr2 v 40 på dagen, 3 tim. Lättast! vattenavgång

Nr3 v 42 6 timmar Svårast! :) :)Jag deltar gärna...i tävlingen

Annica

Min förlossning gick smidigt för att vara första gången. Jag hade värkar under dagen som man brukar få. Kom in 19:30 och vattnet gick precis då och fick lustgas och vips 20:25 kom min lilla flicka ut och jag behöver inte sy, utan fick bara lite skavsår. ;D en lyckad förlossning!

Evelina

Tack för en himla bra blogg.

Du är en stark tjej måste jag säga.Jag vaknade fem på morgonen och kände att det var något annorlunda och så pratade jag med min kompis som sa att jag borde ringa till förlossningen, men jag tyckte att det inte behövdes eftersom varken vattnet eller dendär slemproppen hade gått, men jag ringde iaf. Och dem sa jag vi kunde komma in när vi ville, och jag panik ville åka in på engång . När jag kom in så var jag bara öppen 2, det gick rätt segt innan jag öppnade mig helt men kvart över nio på kvällen så var jag öppen 10 cm men vattnet hade inte gått så när dem just skulle ta hål på hinnan så gick vattnet och från att jag var helt öppen så tog det 8 minuter för min lilla dotter att komma :DLycka till med dig förlossning.

Anonym

Tack för en himla bra blogg.

Du är en stark tjej måste jag säga.Jag vaknade fem på morgonen och kände att det var något annorlunda och så pratade jag med min kompis som sa att jag borde ringa till förlossningen, men jag tyckte att det inte behövdes eftersom varken vattnet eller dendär slemproppen hade gått, men jag ringde iaf. Och dem sa jag vi kunde komma in när vi ville, och jag panik ville åka in på engång . När jag kom in så var jag bara öppen 2, det gick rätt segt innan jag öppnade mig helt men kvart över nio på kvällen så var jag öppen 10 cm men vattnet hade inte gått så när dem just skulle ta hål på hinnan så gick vattnet och från att jag var helt öppen så tog det 8 minuter för min lilla dotter att komma :DLycka till med dig förlossning.

Paola

Hallå där. Jag är gärna med och och tävlar.Min förlossning började på lördagnatten den 15 augusti förra året. Mitt vatten hade gått dagen innan men utan värkar var det bara för mig att vänta. Men den natten började värkarna komma och kl.2 på natten var jag inne i Södertälje sjukus. Efter ca. 7 timmar var min son född. Hela förlossningen gick jättebra och snabbt och jag bara längtar tills nästa gång som jag beräknar komma om 3 år ungefär :)Hoppas din bebis vill titta ut snart och lycka till med allt :)

Madelene

Min graviditet har varit lekande lätt, jag har nog aldrig mått så här bra! :) Men under graviditetens gång har läkarna kommit fram till att jag har ett hjärtfel som heter LQTS och jag har börjat medicineras med Seloken (blodtrycksänkande).. Känns konstigt att äta mediciner när jag inte känner mig det minsta sjuk! :/ Men månaden efter förlossningen kommer att vara den mest kritiskta för min del.. Varannan vecka åker jag till spec. mödra för en ctg undersökning och kollar så att bebisen bara mår bra, vilket känns jätte tryggt! Nu idag är det exakt 3 veckor kvar till BF, gud så jag längtar!!

Lycka till med förlossningen! :)

Caroline - Mamma till Freija & Loke

Min första förlossning startade med värkar och blod. Var öppen 8 cm när jag kom in sen var hon ute på 4 timmar.Min andra förlossning startade med vattenavgång och sen fick dom sätta in värkstimulerandedropp för att min värkar aldrig tar sig hela vägen fram på egen hand jag var öppen 6-7 cm när vi kom in efter 1½ timme var lill killen ute :)

Linda - mamma till Lovina

hej jag är gärna med och tävlar..självklart länkar jag.min förlossningen startade med att jag vaknade mitt i natten och hade värk i magen. gick och kissade, då blödde jag. värkarna kom väldigt snabbt. jag vaknade vid 4-5 på natten. var på förlossningen klockan 7. dottern föddes 15.10. så gick det till för mig =)kram linda

jimmy

tja jag vill vara med !!

sandra

ååh jag vill gääärna vinna

håller tummarna

kram

NINA

jag är gärna med! vinner gärna detta..

Kim

Jag har ännu inte fött men väntar mitt första barn.

Jag är ung inte mer än 17 år och har alltid tyckt om barn och vetat att jag ska ha barn ganska tidigt. Dock trodde jag aldrig att det skulle bli innan jag var klar med gymnasiet. När jag sen blev gravid av misstag i samband med att jag bytte skydd kunde jag inte förmå mig att göra en abort. Inte efter all barnlängtan jag innerst inne alltid haft!

Hittills har min graviditet varit smärtsam och fysiskt jobbig. Jag har haft många krämpor och min blodnivå har varit på botten i princip. Jag var så trött att jag var tvungen att sluta skolan för att sen börja efter bebisen. Nu är jag i vecka 25 och jag börjar må mycket bättre, blodvärdet har börjat stabilisera sig och jag är inte alls så trött längre. Nu längtar jag bara tills i sommar, för då ska jag bli mamma!

Anonym

Jag hade haft måååånga sammandragningar/förvärkar. Födde en dag innan bf. Dagen började med att jag trodde slemproppen hade gått. Men inget mer hände. Bara mina vanliga sd. Sen kl. 17 började mina sd bli starkare. Framåt kvällen gjorde de ont och jag badade och tog alvedon osv. Åkte tillslut in till sjukhuset och trodde jag skulle få åka hem igen. Men hade ONT. Var öppen 7cm. 2 timmar senare var vår son ute! Att det gjorde helt sjuuuukt ont är en självklarhet för mig. Men det gick mycket! bättre än vad jag trodde de skulle bli. Är nöjd och glad över min förlossning.

Erika

Jag tävlar!Min graviditet har inte varit helt lätt då jag haft extremt illamående sedan v.6 och även varit inlagd en helg på sjukhus med dropp på grund av detta. Först nu, i v.30, har jag slutat kräkas varje morgon! :)

Mamma till Adam & Alisha

Min förlossning med dottern som föddes nu 14/3 startade med att vattnet gick när jag rest mig ur sängen (kl halv 4 på natten) för att gå på toa, en halvtimme senare hade jag regelbundna värkar och kl 8.11 var hon ute :)

Camilla

Hej Denise och Emilia!Min förlossning startade halv 12 på natten med krafiga värkar, sedan kom lilla Markus inte förrs 17:46 på eftermiddagen. :)Kram

mini

åå ljuvliga vinst! den önskar jag och bebisen i magen oss! min första förlossning var så där bra men smärtsam, den gick precis som det står i alla böcker, följde allt steg för steg. det tog 12 timmar allt som allt. graviditeten var en piece of cake, inga värre kramper och den här gången är det precis likadant, one piece of cake. det enda som skiljer är att jag är ensam den här gången och det är sorgligt. men jag längtar precis lika mycket ♥ mini

Malin & Elise

Jag vill vara med och tävla.Min förlossning startade med värkar, 2 timmar senare for hela slemproppen. Från första värken till min dotter var ute tog det 18 timmar.

Greger.W

Tävlar gärna.Min flickvänns förlossning tog ca 18 timmar. För mig gick tiden sakta, flickvännen tyckte tiden gick fort.

Marina- mamma till Elvira

Min förlossnings startade med att jag vaknade mitt i natten med världens värkar så upptäckte jag slem/blod när jag hade varit in på toaletten så avvaktade i ett par timmar innan vi åkte in till förlossningen men de skickade hem oss igen och lagomt när vi kommer hem igen så går vattnet på tröskeln här men jag höll ut tills på eftermiddagen då åkte vi in igen och 47timmar efter att vattnet gick kom min dunderklump på 4540gram ut! 12 dagar för tidigt.

malin

jag är i v.35 nu och ja har mått rätt bra under hela graviditeten skönt nog, i början spydde ja konstant varje dag, men de gör väll dom flesta :) nu börjar de bli tungt och jobbit och ja känner mig mest som en fet klump! :D Kram

ANKI

jag är med!!!

(HAR tyvärr ingen blogg men hoppas på tur ändå!!!

anki_karlsson@hotmail.com)

Madde

Min förlossning startade i vecka 34+6 det var en fredag, tidigt på dagen gick slemproppen vilket jag inte alls tänkte så mkt på mer än att jag började bli förberedd, men sedan vid 14 tiden när jag skulle vila med min sambo var sängen plötsligt sjöblöt.

Vattnet hade alltså gått, och jag fick åka in till Huddinge där jag även fick värkar, hanterbara under hela fredagen. Lördagen blev det jobbigare och jag fick värkstimulerande dropp också!

Hela förlossningen tog från fredag 14 tiden - Lördagen 23.46....Jobbigaste men bästa jag gjort ngnsin! Det var ju väldigt oväntat att föda 1 månad för tidigt=)

Maddis

Hej!

Jag är jätte gärna med o tävlar =)Min förlossning sattes igång eftersom jag mådde så dåligt. Det tod 15 timmar från 0-bebis är ute. Det var tufft men helt otroligt =D Klart häftigast!Länk till min blogg:

http://miixs.bloggplatsen.se/2010/03/30/2759901-babyprodukter-d/

Lillan

jag är gärna med. perfekt att ladda upp inför pyrets ankomst i oktober. än så länge har graviditeten varit rätt så smärt fri (är i v 14 nu) 3 veckors konstant kräkande som sedan försvan helt plötsligt fick jag vell genomlida. nu är det bara irriterande huvudvärk, yrsel och domningar i benen som "stör" mig men det är det ju värt 100 gånger om!har också länkat tävlignen här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2010/march/apotekets-produkter-9.html

Kristin

Vill gärna vara med och tävla!

Nathalie-Mamma till Athida

vil vara med och tävla..förlossningen startade med tidigvatten avgång fredag morgon 7:30. Och dottern föddes söndag kväll 17_37. Gick med oregelbundna värkar hela tiden, och fick regelbundna söndag eftermiddag vid 16 tiden.

Miah- Mamma till Julia <3

Jag vill oxå tävla. http://miahsblogg.blogg.se/2010/march/jag-ar-med-och-tavlar.htmlFörlossning:

Min förlossning startade på BF+16 och min dotter föddes på BF+17.

Hela förlossningen gick super bra! Mindre än 6timmar tog själva förlossningen från första riktigt värken tills min dotter ligger på magen.

Alla blev förvånade att det tog så kort tid för en förstföderska.

Så fort Julia var född så sa jag " Jaha, va det inge mer?!" "De här vill jag göra igen, NU på en gång!!" Haha.. Så bättre förlossning kan man nog inte direkt ha.

Läs berättelsen här: http://miahsblogg.blogg.se/2010/january/forlossningsberattelse.html

Flingas mamma

min förlossning startade med att slemproppen gick, hade då gått 9 dagar över, sedan kom vattnet lite pö om pö, detta var på söndagen. for på bb den kvällen. inga värkar, ingenting kändes, fick stanna över där eftersom vi hade en bit att åka. på måndagen fick vi en remiss till ett större sjukhus, eftersom jag mest troligt skulle bli igångsatt så hade de inga barnläkare på plats ifall någe skulle hända, vilket de hade där + att mina hjärtläkare fanns där oxå. så iväg dit och fick varken mat på bb vi va på innan eller de vi komme till, som btw såg ut som en nedlagd källarlokal av nå slag.

kl 10 på tisdagen fick jag värkstimulerande dropp. testade kanske vid 12-13 tiden lustgasen, men orkade inte med den då det kändes som värsta fylla ever :P kl 4 fick jag eda. ca 7 grät jag och ville hem :P 22 började krystvärkarna och 22,24 16/6 2010 var vår dotter Flinga ute efter ett litet klipp bara. så fyra stygn på de oxå nå lappvärk på ca 10 stygn bara en liten bit in.

Linda

Självklart är jag med och tävlar :D Min förlossning var ganska "enkel" enligt många eftersom att jag gjorde planerat kejsarsnitt 3 dagar innan BF :) Det var en otrolig upplevelse och jag har ett ärr som påminner mig varje dag om den bästa dagen i mitt liv.

Gabriella

Hej! Klart jag vill vinna!Barn -06: Jag började känna värkar under morgonen. Tog ett bad när maken for till jobbet för att se om det var förvärkar som jag läst kunde avta vid ett bad. Värkarna lugnade sig. Ringde in vid 10 och sa att jag inte ville in men gärna ha tips på vad jag kunde gå efter för att veta när det var dags. Fick då rådet att åka in när jag haft 3 minuter mellan värkarna under 1 h. Efter 11 la jag mig i badet igen för att se om det fortfarande var förvärkar men då började jag istället krysta! Ringde hem maken och sedan till förlossningen 11.20. De skickade en ambulans för att hämta mig men efter bara någon minut hörde barnmorskan jag hade i luren att krystvärkarna var täta och sa då att hon skulle följa med ambulansen varvid jag fick en annan barnmorska i luren som fortsatte prata uppmuntrande om att det lät bra med andningen osv. Allt gick väldigt bra och jag var aldrig orolig eftersom jag hade kontakt med någon kunnig. :) 11.25 kom min man och 5 min senare ambulans med två ambulansmän och första barnmorskan och 20 minuter senare var vi föräldrar till världens finaste dotter! :D Fantastisk upplevelse! Trots att jag inte hann in till förlossningen... :)Barn -08 borde jag ha åkt in tidigare men inte heller då hann jag få regelbundna värkar. Som tur var ringde min man när han tyckte att det var dags och barnmorskan sa åt oss att komma in direkt. Jag hade inte haft värkar i en timme ens. Vi har 15 min till sjukhuset och jag hann bara vara inne i 20 minuter så var vår andra dotter -också hon världens underbaraste, född.Kan tillägga att första barnet kom 4 dagar före beräknat födelsedatum och andra var 12 dagar över...Blir det fler barn så får vi se om jag ens hinner vakna... ;)

Emily & Melwin

Jag vill gärna vara med och tävla, för apoteket har verkligen bra produkter! :) Min son har väldigt känslig hud, så vi måste använda bra produkter.. :)Såg att man skulle skriva om sin förlossning. Min son är idag 5½ månad ungefär, men jag minns det som om det var typ 10 min sen ;p Vi var rätt vana vid sjukhus och hade väntat länge, Melwin ville födas i vecka 32 för första gången, så det var sträng vila från dess. Han ville komma ut några gånger efter det också, och kom sen en dag innan BF med vattenavgång hemma i sängen. Innan vi somnade (innan min sambo somnade!, jag hann aldrig) så pratade vi om att bebisen aldrig skulle komma och att det skulle nog aldrig starta med vattenavgång.. Men tji fick vi, och världens finaste bebis dök upp ungefär 4 timmar senare med raketfart och med en fontän! :) Jag kände aldrig några värkar när vattnet gick, det var onormalt lungt i magen då. Det var när vi åkte in på en kontroll av vattnet som värkarna kom igång, och dom kopplade mig till en ctg. Den undersökningen genomfördes aldrig klart kan jag tala om, för jag kunde då inte ligga stilla där och surra med praktikanterna, nejdå! Här skulle födas barn! Är nyfiken på hur det ska starta för dig :) Hur startade det med Emilia, du har säkert skrivit, men kmr inte ihåg och med en bebis har jag inte tid att gå tillbaka och kika :)

Hannele - Mamma till Kevin & Gravid igen ♥

Hej igen!

Är med och tävlar fortfarande :D hihi..Min första förlossning gick till att jag gick över tiden 6 dagar så den 9.e = på natten så gick vattnet när jag satt framför datorn och det tog inte så lång tid innan värkarna började komma igång så klockan typ 07.40-50 så åkte vi till förlossningen för att jag hade regelbunda värkar men orkade inte stanna hemma längre = ville ha något lindrade mot dom. När jag kom in så var jag öppen 3 cm och tiden gick och ajg öppnade mig segt och jag fick hjälp men inget hände så tillslut klockan 00.30 eller nåt så bestämde vi för att vi skulle göra snitt...så den 01.05 den 10.e juni föddes min första son Kevin. Vi var tvungna att göra snitt för att jag var för trång i bäckenet = fick svar på det för ett tag sedan.Och nu är jag gravid igen i vecka 16 och få troligenvis göra ett snitt till men allting beror på barnet i magen hur den växer osv = jag ska få göra ul för att se allting osv.

Ja hittills så jag upplevt min graviditet underbart och tufft men det funkar, har haft lite illamående hit och dit, humöret hit och dit men min sambo har varit väldigt stöttade och hjälpt mig med det som har varit jobbigt och det är väldigt tacksam över..utan honom så skulle jag inte klarat detta för alla foglossningar osv.http://mammah.bloggplatsen.se/2010/03/29/2753681-jag-ar-med-och-tavlar-om-barnprodukter-fran-apoteket/Kram

H

Emily & Melwin

Har länkat tävlingen i min blogg också :)

Ung pappa till Inez + bebbe

HejVilken underbar tävling och jag är absolut med :)LÄNK: http://ungaforaldrar-tavlingar.blogspot.com/2010/03/tavling_6190.html

Elin Jonsson

Jag vill vara med!Min första förlossning slutade med akutsnitt, vattnet gick runt 5 på morgonen och sen vid 10 så var jag fullt öppen. Det va då som dom såg att hon låg i säte och det blev då snitt, hon är nu 3 år.Min andra förlossning började med små värkar vid 4 som ökade med tiden och vid 1-2 på dagen så gick vattnet och kl 5 på eftermiddagen så var han född vaginalt, han är nu 7 månader! =)

Anette

Startade helt odramatiskt kl 5 en fredagmorgon med lite förvärkar och sen föddes Melvin sön kl20.23 :) Var hemma till två timmar innan han föddes och vet inte riktigt när man ska säga att förvärkarna övergick i riktiga värkar...

Hoppas på tur för jag VILL verkligen testa Apotekets babyprodukter! Kram

Erica

Jag vill gärna vara med å tävla ;-)Min förlossning startade med värkar, som jag inte begrep var värkar (??), när jag promenerade till affären, trots att jag var tvungen att stanna var tionde meter pga smärtan ville inte hjärnan riktigt begripa vad som var på gång :-)

Väl hemma förstod sambon iaf vad som var på gång å vi for in till förlossningen. 37 min senare föddes vår dotter och jag var sur för att jag inte hunnit få bedövning :-)

Lycka till med lillen i magen å söta tjejen utanför!!

elina koponen

Rolig tävling :) O en bra blogg har du oxå :)Skulle vilja va me o tävla för jag ska få en liten bebis i sommar :)Har mått jättebra under graviditeten så de ska bli spännande o se hur jag mår längre fram :)

Johanna

Jag vill vara med. =)Min förlossning startade med teckenblödning några timmar senare kom värkarna igång. Sonen var ute inom ett dygn efter teckenblödningen.

johanna

hej hej!jag behöver inte vara med och tävla för min son är lika stor som emilia..men tänkte att jag kunde berätta lite om min förlossning!Det började med vatten avgång(sipprade lite hela tiden)3 dagar innan bf..åkte upp och kollade om det var vattnet vilket det var,men var inte öppen någonting.Åkte hem med en tid till dagen efter..ca 1 timme senare kände jag att det började göra riktigt ont men var kvar hemma 1 timme lite drygt sen kändes det som han skulle komma ut och jag ville ha smärtlindring så vi åkte upp igen,men smärtlindringen kunde jag glömma,hans huvud syntes när vi kom upp och efter 9 minuter i förl.rummet var han ute!Så från första värken tog det ca 1½ timme.Gick dock lite för fort,hängde inte riktigt med.

kram och lycka till med förlossningen!

Ewe

Jag vill vara med!Min förlossning startade med att vattnet gick mitt i natten (Mors Dag), ca 25 min senare hade jag min son på bröstet. Han föddes en månad för tidigt, hemma på soffan. Inga som helst komplikationer.Kram

Ewe

Har länkat i min blogg :)

Sofia

Min andra förlossning startade fem dagar efter BF.Satt på facebook och skrev till en kompis att ungen aldrig ville komma ut..Någon timma efter det började värkarna komma, och det med en väldig fart. Trodde det skulle ta tid (total förnekelse) och försökte gå och lägga mig. Väl i sängen kunde jag inte ligga still och fick snabbt börja andas igenom värkarna. Ringde förlossningen som sa att jag kunde komma in när jag ville. Plötsligt hade jag två minuter mellan värkarna och ville åka in direkt!Fick snabbt lustgas medan dom kollade värkarna och hjärtljuden. Värkarna registrerades knappt men gjorde ont som sjutton.Barnmorskan sa flera gånger till mig att bara andas när jag hade värkar, problemet var ju bara att de kom hela tiden.Jag var bara öppen 2 cm när jag kom in. BM skulle komma tillbaka efter två timmar för att kolla om det var någon mening med att jag var kvar, hon verkade inte tro att det var dags. När vi ringde på klockan efter någon timme på rummet fick hon en chock när hon insåg att det var dags att krysta.2,5h efter att första värken visade sig föddes min älskade dotter Tyra. Snabbt och smidigt med endast lustgas som smärtlindring.

Jossan

Är gärna med och tävlar här!Min första förslossning startade sakta, tog väl ca. 1 dygn, tog eda och lustgas. Men gu så slut man va på. Med mitt andra barn gick de fort tog bara 3-4 timmar tills han var ute, hade bara lustgas då! Gick bra det med!Charlotte - Mamma till Nikita

Min förlossning startade med regelbundna förvärkar som sen gick över till värkar. 13 ½ timme tog de. Gick väldigt segt i början och de hände nästan ingenting förrens jag öppnat mig 4cm, efter de tog de 1 timme o 20 minuter så var hon ute :)

Jag är väldigt nöjd med min förlossning och jag saknar allt med den :)

Grynet mamma till lilla Vidar

Jag kompletterar...Min förlossning startade med vanliga värkar på morgonen. Trodde det var foglossning först men efter en halvtimme fattade jag :P

Sen halv 9 på kvällen är lilleman född, så fån första värken tills han var ute tog 15 timmar.(värkarna började halv 6 på morgonen) Gick relativt fort tycker jag, var inne på förlossningen i 5 timmar och 9 minuter krystvärkar. Hade förberett mig på typ ett dygn på förlossningen :)

cicci

Jag är gärna med. Om man vinner kan det bli ett bra startkit. Får första barnet i augusti :)kram kram

Charlotte - Mamma till Nikita

Glömde skriva min mejl när jag kommentera :)Min förlossning startade med regelbundna förvärkar som sen gick över till värkar. 13 ½ timme tog de. Gick väldigt segt i början och de hände nästan ingenting förrens jag öppnat mig 4cm, efter de tog de 1 timme o 20 minuter så var hon ute :)

Jag är väldigt nöjd med min förlossning och jag saknar allt med den :)

Emma

Hej!

Jag hade värkar och förvärkar om vartannat en hel vecka innan förlossningen och det var riktigt jobbigt!

Själva förlossningen tog sex timmar och gick utan komplikationer!Glad påsk från Emma

Emma [ M i s s G r i m m ]

Ojoj, eftersom jag är beräknad först den 18:e juli så är det ju ett tag kvar. Fast för min del skulle det gärna kunna vara färdigt nu.Första 20 veckorna har jag mått illa, riktigt illa. "Det går över efter vecka 12" fick jag höra från alla möjliga håll. Jo pyttsan. Efter vecka tolv började jag (istället för att bara må illa) spy varje morgon. Dessutom har jag både haft flunsan och ett släng av vanlig hederlig magsjuka. Efter vecka 20 började allting lugna ner sig. Trodde jag. Istället har jag fått ont i ryggen (som beror på att en nerv ligger i kläm). Min kompis som är utbildad friskvårdare jobbar hårt för att jag ska kunna vara utan alvedon åtminstone några dagar i veckan. Utöver det har jag också dom vanliga gravidkrämporna, lite foglossning, ont i fötterna, kramp i vaderna mm.

Så hur mysigt det än är att känna hur det rör sig och lever om där inne i magen så är jag redigt less nu. April-Maj-Juni får gärna gå fort för min del =P

Isabelle- Mamma till Elysia

Hej!Min förlossning startade den natten mot den 7 juli 2009, jag hade BF den 28 juni och gick otåligt och väntade då jag var enorm! alla trodde ja väntade tvillingar..jag är bara 151 cm , kanske därför magen var så stor!Slemproppen gick iaf natten mot den 7e och jag trodde det var vattnet så vi åkte in, men ja hade inte öppnat mig.

Vi väntade... den 7:e juli började det iallafall på natten, jag stod inne på media markt i skhlm och öppnade mig 5 cm medan min man o mamma tittade på vilken bärbar dator de skulle köpa.vi åkte iaf in 00.30 till huddinge och jag fick stanna, då var det natten mot den 8 juli och värkarna var täta nu...

timarna gick och gick, dagen gick..och inget hände, aj hade otroligt ont hela tiden, värkarna var på den högsta mätaren konstant, men ja kunde inte öppna mig iaf... de tog hål på vattnet, gav mig all smärtlindrande som fanns..och när kl blev 17.45 den 8 juli så sa de att de inte kunde vänta något mer,a det fick bli akut kejsarsnitt...jag grät..jag som hade kämpat i 27 timmar!!!!!!!! jag ville uppleva det som alla skulle få...att få kämpa ut sitt barn o sen få barnet upplagt på bröstet..men det fick jag aldrig uppleva och mår lite dåligt över det. så alla som får äran att föda vaginalt är lyckligt lottade...

min mage har fortfarande inte återhämtat sig från kejsarsnittet och folk tror jag är gravid med nr 2, vilket känns förolämpande..

Elysia kom iaf ut hel o fin, stor som tusan! 4,5 kg!

stor liten klump :)så, min förlossning blev inte alls som jag hade tänkt mig, hoppas din blir det iaf :)Kram!min blogg är lösenordskyddad, men om du vill läsa min förlossningsberättelse som är längre än denna

version kan du maila mig på isabellesaberi@gmail.comsen skulle jag jätte gärna vilja vinna, för ja har aldrig vunnit något av alla 567 miljoner tävlingar ja tävlat på, skulle vara guld värt o få massa saker från apoteket :)//isabelle - Elysias mamma

Ingeborg

Jeg vil gjerne være med. :-)Min fødsel startet med rier, etter ca 6 timer gikk vannet, etter ca 12 timer fikk jeg epidural og etter ca 16 timer var barnet mitt ute ved hjelp av tang.God påske!Hilsen Ingeborg

ingeborgroe@gmail.com

Linda

hej! jag är gärna med och tävlar :)

Jag födde min son 26oktober -09 13.57

Det började med värkar under morgonen den 25te och höll i sig hela dagen, men åkte inte in för ens på natten. jag blev inskriven på förlossningen 01.30 på natten den 26te. så alltså tog min förlossning 12,5h.

Dock blev det inte riktigt kämpigt för ens vid 11.00 på förmiddagen.

Han kom ut utan några problem alls :)

nu är han 5månader och allting går åt som tusan. det skulle vara till stor hjälp om jag vann! :)ha en bra fortsättning och hoppas att lillen kommer ut snart!

kram

emma

Min förlossning började tio dagar över tiden. Mitt i natten vaknade jag och trodde jag behövde upp och kissa, men när jag satte mig upp sa det plopp i magen och jag kände att det börja de sippra. Tack och lov för att jag hade varit överdrivet galen och förutseende och klätt

sängen med blivande barnets plastade frotté! 27 timmar senare hade jag ett mirakel i min famn

Elise

nja, jag e bara 14, snart 15, så jag har inte gått igenom någon ännu. Men min och min lillebror Dans födelse var väldigt olika! När jag föddes så var mamma i förlossning i 2 dagar (övertid), medan min bror gjorde så att hon fick använda kryckor från vecka 25, och ändå föddes han 2 veckor tidigt.

Men när min bror föddes svimmade pappa nästan, han saknar nämligen en arm, och han har CDLs, en sjukdom med autistiska drag, och det gör så att han måste använda blöja (och alla de saker på bilden), som torr hud osv, han kan inte prata, har inlärningssvårighet m.m! Allt det, det tär på alla våra krafter.

men jag tycker ändå att han är den bästa broren någonsin!

Han ska börja på högstadiet i sommar, och som syster börjar man oroa sig!men min förlossning var lång tyckte mamma, hon blev lite arg på mig sa hon (hihi), ungefär som hon blir nu, när jag snart fyller 15! Ända tills jag kom ut, och sen dess har jag varit kramig och jag älskar hela min familj över allt annat.om du läste hela kommentaren, tack! det betyder mycket om du bara läst den.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress