"Libero har alltid sett det som en självklarhet att arbeta för miljön. Nu är alla vanliga blöjor äntligen svanenmärkta och det är vi väldigt stolta över.


Svanen tillåter inga allergiframkallande eller miljöfarliga ämnen. Därför kan du vara säker på att ditt barn blir skonat från skadliga kemikalier. För att bli godkänd av Svanen, som är Nordens officiella miljömärkning, ställs inte bara hårda miljökrav. Produktens funktion och kvalitet vägs också in i bedömningen. Libero är dessutom den första svenska tillverkaren som klarade de skärpta kraven."


Vill du vara med och tävla om ett kit? Lämna bara en kommentar här.  (Glöm ej mailadress). Tävlingen avslutas den 7e Nov.


Ett kit innehåller:
Rabattkuponger på valfria Libero-blöjor för 200 kr
En reseneccesär med Liberos baby care-produkter: baby wash, baby olja och baby lotion.
Mysigt gosedjur – Svanunge


Emilia klädde ut sig till en svartvit katt med öron och svans som hon fixade själv.  Jag var mest glad för att hon ville vara något annat än en rosa prinsessa men gullig var hon!
Vi skar och fixade en pumpa, rostade pumpafrön(/kärnor?) och sedan lagades det middag.  Jag gjorde fyllda paprikor i ugn med en köttfärsröra och lite pasta på sidan om (som inte behövdes).  Emilia gillar dock inte varm paprika så hon fick en specialare på sidan om... dvs en kall paprika, haha.

Nu har hon precis duschat av sig sminket och är trött gånger en miljon efter en hektisk dag.

31 oktober 2010

Tema-kväll

Våran vardag

Nu kom jag precis hem från en snabbsväng till affären.  Jag behövde ladda upp med ett par ingredienser till middagen ikväll; "självklart" lagar jag i Halloween-tema i år igen.
Det lär bli lite sent, men Emilias höstlov har ju börjat nu så hon är ledig i morgon.  Hon skall endast gå på fritids tisdag och onsdag i veckan, mest för lekandets skull.

Ha en fortsatt mysig Halloween.