Igår var jag ute en sväng och letade efter ett nytt soffbord.  Jag har drömt om det länge... men aldrig direkt prioriterat det.  Men nu är jag SÅ less på att ha svarta bord i vardagsrummet.  Det ser konstant skitigt ut, man kan dammtorka tre gånger om dagen men det märks knappt.

Men jag hittade i alla fall inte något.  Jag vet inte direkt vad jag vill ha heller.  För ett år sedan började jag rikta in mig på Shabby-stilen och lite lantligt här hemma och mycket vitt.  Men nu känns det så jäkla uttjatat, det blev en överdriven trend och nu kräks jag lite för mig själv över alldeles för mycket vitt.
Jag vill ha något nytt.  Inget "too much", inget för mörkt... men bara inte helt vitt.

Jag vet, jag hör hur det låter.  Vilket i-landsproblem, eller hur? Men jag känner att det är viktigt att trivas i sitt hem, speciellt när man är hemma så mycket som jag faktiskt är.  Och nu gör jag verkligen inte det.  Jag kliver motvilligt in i lägenheten och undviker att se mig omkring.

När vi ändå är inne på det här så skulle även en ny soffa behövas.  Jag har en gammal jävel som har hängt med genom flera generationer i släkten.  Den är ful, smutsig, sliten, sönder... men bekväm.
Vi behöver verkligen, verkligen, verkligen en ny.  Men just en soffa känns skittråkigt att betala en massa pengar för (för dom är ju dyra - om man skall ha både en snygg och bekväm).  Det känns onödigt, det är inte prio ett helt enkelt.

Hm, undra om man skall anmäla min svinstia till något hem-makeover-program med andra ord..?
Evelin

Kolla på ikea eller kanske på blocket. Du kan ju måla om det om du hittar något på blocket :)

Karoliina

jag tycker du ska satsa på ett soffbord i ek!

det är naturligt snyggt, och syns inte när det är dammigt ;)

Pernilla

Blocket kan man hitta soffor i grymt bra skick Och om man kan med att "pruta" lite så går det ännu billigare. Jag köpte en 4 sists med divan för 1500 kr ;) han ville verkligen bli av med den och då kan jag tillägga att han begärde 5000 först ;)

elina

jag vill ha ett eget hem XD

Lina

Håll dig uppdaterad på http://kanal5.se/villhadig

Just nu söker dem till Arga snickaren och sofias änglar:)Nicole - mamma till C & gravid

Du kommer nog hitta något snart. Kolla på blocket också då det finns miljoner olika och inte bara vad som finns inne i butik just nu :)

Sara

Finns mycket billiga fina soffor på blocket!

Anonym

ilovegratis.se fanns de en som gav bort 2 fina soffor från ikea. 3 sits. Såg inte alls snuskig ut eller nått :P

Emelie

Ang. soffbord så fick jag tips av min moster att kolla på auktioner. Där vräks massvis med fina gamla bord bort för nästan ingenting. Många auktionsfirmor lägger upp prylarna på sin hemsida innan så man vet om det är aktuellt att åka dit.

Gäller säkert samma sak för soffor, om man inte vill ha det senaste.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress