Denna lördag började med att Emilia kom in och väckte mig och Elian.  Jag låg där och var smått irriterad över min förlorade sovmorgon + att jag precis hade fått Elian att somna.  Han hade haft en rätt vaken natt och var hur trött som helst.
Men med en pigg och rolig Emilia i rummet så hoppade han snabbt upp och började busa med henne.

Jag gick upp och gjorde i ordning frukost åt oss, sedan röjde Elian så mycket han orkade tills han blev tvärtrött och somnade.
Då passade jag på att sätta mig ute på balkongen med en bok.  Solen stekte på rätt bra i någon timme, men lagom tills Elian vaknade så blev det mulet och mörkt ute.

Efter att Ellepelle hade varit vaken i några minuter så blev han bara tokledsen från ingenstans.  När jag tog upp honom så var det som att ta på ett element.
Lillskrutt hade då 39 graders feber.  Och detta kom verkligen helt plötsligt.  Innan dess hade han skrattat och busat.  Men när han väl började skrika så gick det inte att lugna honom.  Han fick en alvedon och somnade samma sekund som jag la ned honom i sängen.
Han har i alla fall två nya tänder på ingång nu och feber och sjukdom har kommit i samma veva tillsammans med de tidigare tänderna.  Så inte så oväntat.
Förhoppningsvis mår han bättre snart.  Det gör ju så jävla ont inom mig när han är sådär ledsen...

elina

stackare ;/

Sara

naaw lilla gubben då :(

Tora - Viggos mamma

jag är så dålig på att kommentera.

Läste inlägget om Emilias pappa för ett tag sedan och har tänkt en hel del på det efteråt. Du är väldigt stark och det måste vara väldigt tufft.

Det var en välskriven och fin text, ett viktigt inlägg som säkert träffar en hel del rakt i hjärtat.Sen vill jag också passa på att än en gång skriva att jag älskar dina bilder, de är så himla fina!Sådär, blev lite rörigt kanske men jag hoppas att du förstår vad jag menar med mitt babbel. :)

Ha en fin dag!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress