31 augusti 2011

Snabb-blogg

Livet i Spanien

Nu blir det rallybloggande igen.  Jag upptäckte nämligen att mitt kontantkort bara har några få cent kvar, så jag slänger in ett fort inlägg innan allt tar slut och jag blir tvungen att promenixa till centrum igen för att fylla på.

Jag skall dessutom fixa en film och ladda upp så ni får se när Elian simmar.  Det kommer så fort jag har mer pengar på kortet eller om jag passar på att wifi:a lite på cafeet inne i stan.

Idag blir det nog stranden igen och i morgon blir det att fixa en massa praktiska måste-göra-saker.  Så nu gäller det att njuta och bara vara.

Bjuder på ett par bilder från lunchen vid pool-restaurangen igår.

30 augusti 2011

Simma, simma!

Livet i Spanien

Vi har haft en helt underbar dag idag.  Vi tog det lugnt hela förmiddagen men framåt eftermiddagen begav vi oss till poolen och hängde där.  Jag packade med både armpuffar och Elians simring men var skeptisk när det gällde båda.  Jag tänkte att han mest skulle vilja springa omkring och röja.
Men puffarna åkte på utan problem och Elian lärde sig att simma med hjälp av dom.  Det är så jäkla fascinerande att se hur han automatiskt bara hajar exakt hur han skall göra.  Han lärde sig först att stänga igen munnen, sedan började han med att flyta omkring med stöd under magen, sedan blev det att hålla händer och sedan släppte han bara och simmade omkring som en galning.
Han lös av lycka och asgarvade konstant och det var SÅ jäkla kul att se.  Han simmade där han kunde, gick/sprang när han bottnade och jag överdriver verkligen inte om jag säger att han aldrig slutade skratta.
Det måste ha känts underbart för hans del som har sett på sin storasyster som har simmat omkring som en fisk, och blivit lite lätt frustrerad för att han själv är rätt rädd för vattnet men för att sedan inse att det inte var så farligt, utan att det faktiskt var jävligt kul.

Nä, det finns inte ord.  Stoltheten bubblade inom mig och jag skrattade nog i takt med honom under hela vistelsen.