Då har jag äntligen kommit till den sista delen av min sammanfattning av året som varit.  Jag hoppas att ni tyckte att det var lika kul att kika tillbaka som jag gjorde.

November och December är ju i princip nutid så jag behöver inte göra något avancerat av det hela, men jag tar med lite grann för att kunna minnas.

November var i alla fall en rekordregnig månad.  Det kändes som om ett evigt grått täcke låg över oss.  Gatorna var helt översvämmade och det var inte direkt skoj att promenera hela dagarna fram och tillbaka till Emilias skola.


Vi var även ute och åt på restaurang en kväll och efter sommarens smått kaotiska restaurangbesök med Elian så blev denna en riktig hit.  Elian hade ro till att sitta still och äta.  När servitrisen sedan kom och hämtade alla tallrikar så var han inte sen med att hjälpa till, han gav henne grejer från bordet + hans flaska... den skulle väl också diskas tyckte han? Haha.


Såhär såg morsan ut den kvällen...

Jag utvecklade även ett nytt intresse till att fotografera natur och landskap istället för bara porträtt.  Costa Blanca inspirerade mig:
Vi hängde även en del i parkerna när solen sken.Sedan kom December, julkalendrar och adventsljusstakar skapades, hela familjen var här och samlad och Julafton blev en succé.

Nu har vi nått årets sista dag.  Nyårsafton är här.  Det har städats, maten skall förberedas och sedan blir det fest här hemma.
Tack för året som har varit, fina läsare.  Tack för att ni kikar in här dagligen, lämnar kommentarer och gör bloggen till det den är.  Gott nytt år!
Johanna

Kul att läsa om erat år i denna summering :-) Önskar er ett riktigt gott nytt år!!

Ellen (foto&vardag)

Super fina bilder!!!!!! :DHar precis börjat läsa din blogg, så vad fotar du med för kamera? :)GOTT NYTT ÅR!

tiptip

Gott nytt år! Du om någon borde vara nöjd med det du lyckats med. Jag tycker att det var en superbedrift av dig att fortsätta slåss för att Emilia skulle få en skola och en skola i närheten av där ni bor. Att du ror hem din familj i ett främmande land är värt en medalj. Jag gissar att vetskapen att allt fixar sig kommer från att du själv bodde lite här och var som liten.

20 år och mamma till WIlliam och gravid

Läste i januari att du hade en period där du inte mådde så bra, du skrev att du kände dig trasig och ensam men måste bara fråga om du inte känner dig mer ensam nere i stora Spanien där du verkligen inte har någon (om jag förstått det rätt). När vi reser någonstans så kan man ju ibland känna sig lite små ensam sista dagarna och vill hem till sin trygghet där man har familj och vänner. Men hur känner du? Känner du dig inte ensam där nere? Det är väl bara du och barnen? Barnen har ju dig och du har barnen men en vuxen behöver ju mer än bara sina barn , vänner oså =)

Annica

Gott nytt år!Och tack för att du delar med dig av ditt liv och för alla vackra foton som vi får njuta av!

Sofia

GOTT NYTT ÅR! vilken härligt år ni haft fina bilder:)

Tess

Gott nytt år:D Önskar dig ett fantastiskt 2012. Kramar

Josefin - Mamma till melwin 100831

Gott nytt år på dig vännen.

Hoppas ni hade en fin nyårsafton..Du jag tänkte rådfråga dig lite, jag använder mig av en canon eos 1000d. och Snart fyller ja 21 och ska önska mig ett objektiv. Ja tar ju mestadels kort på Melwin, vad ska man använda för objektiv, du kan ju din grej! Vad använder du dig av? =)

ENDENISE - Vinn 2 par skor ♥

himmelska foton! :Dsv: Haha ja men det är exakt så vi är haha. Vi kunde ju nästan haft pepparkakshuset kvar tills denna jul haha :D

Elin

Fantastisk återblick på året!!

Tack för läsningen :)

Krampåer

Elin Andersson

Har sagt det förr, men tycker du är så jäkla duktig på att fota. Läser nästintill inget men går in då och då och kollar på dina fantastiska bilder. Fattar inte hur du får till det! Keep up the good work :-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress