...För hon har äntligen fått ta hål i öronen! SOM hon har väntat vecka in och vecka ut.  Det har pratats om länge men aldrig liksom blivit av.
Men idag åkte vi iväg, gick till flera salonger med drop-in och hittade till slut ett ställe med tid på en gång.

Jag tror att jag var mer nervös än Emilia.  Hon hoppade upp kaxigt i stolen, valde örhängen och sedan skulle hon räkna tillsammans med tjejen som tog hål.  "ett... två.... tre..." och så flög Emilia tio meter upp i stolen!
"Men jag trodde att vi skulle räkna till tio" sa hon i chock.  Men sedan började hon fnittra och skaka.
Sedan var jag beredd på att ta emot gap och skrik, tårar och 'jag vill inteeee' men icke.  Hon satt kvar, hur lugn som helst och ryckte på axlarna när det var dags för hål nummer två.

Nu är hon stoltast i stan.
Nej men Emilia är ju lite feg av sig emellanåt.  Jag trodde aldrig att hon skulle våga.  Hon har tjatat och tjatat i flera veckor men jag tänkte att när hon väl sitter där så kommer hon banga.
Men hon var ju som sagt hur duktig som helst!

Klockan är över fyra och vi sitter fortfarande hemma.  Jag lyckades planera in lite grejer att göra idag men självklart blev Elian astrött mitt i allt och behövde sova först och han har legat däckad i evigheter.  Annars brukar han bara ta en powernap OM han somnar på eftermiddagen.  Typiskt!
Men vi skall försöka ge oss iväg en stund i alla fall efter att han har vaknat och käkat lite mellis.  Hur mycket som blir gjort återstår att se.

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag.


28 februari 2011

Hej Sportlov!

Våran vardag

Nu skall jag försöka få tillbaka bloggen till det gamla vanliga.  Jag behövde ett dygn till att må skit och återhämta mig.  Det var ju närmare två år sedan jag festade ordentligt så kroppen fick typ en chock, hehe.  Nu kommer jag nöja mig med att ta det lugnt i ett par år till.  Eller så.

Hur som heeeelst.  Måndag igen och dag ett på sportlovet.
Emilia står för tillfället och leker med Barbiedockor.  Elian sitter och ser på och härmar alla Emilias olika röster och ljud.  Ganska underhållande! Pratar hon med basröst så härmar han och piper hon så gör han också det.

Men annars blir dagen förmodligen rätt lugn.  Jag skall försöka planera in lite grejer att göra den här veckan.  Emilia MÅSTE aktiveras ordentligt, annars kommer vi alla go bananas på varandra.
Sportlov.  Det är då man skall åka upp till Åre, åka på något träningsläger eller hålla igång på något jäkla sätt i en vecka.  
Så med tanke på att vi inte har någon skidresa bokad eller något träningsläger att åka till så får vi se till att lösa det på något annat sätt.  Jag kan tvinga henne upp och ned i pulkabacken i alla fall.