...För hon har äntligen fått ta hål i öronen! SOM hon har väntat vecka in och vecka ut.  Det har pratats om länge men aldrig liksom blivit av.
Men idag åkte vi iväg, gick till flera salonger med drop-in och hittade till slut ett ställe med tid på en gång.

Jag tror att jag var mer nervös än Emilia.  Hon hoppade upp kaxigt i stolen, valde örhängen och sedan skulle hon räkna tillsammans med tjejen som tog hål.  "ett... två.... tre..." och så flög Emilia tio meter upp i stolen!
"Men jag trodde att vi skulle räkna till tio" sa hon i chock.  Men sedan började hon fnittra och skaka.
Sedan var jag beredd på att ta emot gap och skrik, tårar och 'jag vill inteeee' men icke.  Hon satt kvar, hur lugn som helst och ryckte på axlarna när det var dags för hål nummer två.

Nu är hon stoltast i stan.
Nej men Emilia är ju lite feg av sig emellanåt.  Jag trodde aldrig att hon skulle våga.  Hon har tjatat och tjatat i flera veckor men jag tänkte att när hon väl sitter där så kommer hon banga.
Men hon var ju som sagt hur duktig som helst!

S.

Minns själv hur glad jag blev när jag fick ta hål i öronen! Örhängen är bland det bästa som finns. :D

Sanna

Vad fin hon blev och duktig hon var som satt stilla och allt! Min dotter som fyller 4 år nu i höst pratar redan om örhängen och snor mina hela tiden. Jag kan dock inte bestämma mig om hon är för liten ännu, med tanke på att många ifrån andra kulturer skaffar hål i barnens öron redan som bebisar.Så vart är gränsen egentligen?Kram Sanna

nathalie

hihi gullunge då! :) fint blev det verkligen.... hon blir bara vackrare och vackrare för var dag som går...kram på er!

A

Det där leendet säger mer än tusen ord!

Vilken prinsessa hon är, härligare tjej än Emilia finns det inte!

Hanna

Hälsa Emilia att hon är nog den sötaste lilltjejen jag sett!

Pernilla

Äntligen har jag beställt en Canon 5d Mk II :)

Så i veckan kommer den på posten :)Fick sålt lite grejer och vips så hade jag råd ;)

Amanda

Hon var mycket modigare än vad jag var. :D Jag fyllde 6 år och min gudmor gav mig det som födelsedagspresent. Jag tog den första, tyckte det gjorde jätteont, sedan så totalt vägrade jag. Så jag gick runt med ett hål, men några veckor senare tog jag den andra :)

H

Duktig tjej!

Amanda Merrigan

Min lilla älskling!!! Som hon har längtat efter det! Jag vet! Åh :') vad fint det blev också... Riktigt prinsessigt! Hälsa henne det! Och att jag SAAAKNAR HENNE!!! <3 Ett rosa litet kuvert är på väg till henne också :)

linda

Shit vad duktig hon är! Jag skulle ta när jag var nio, men de sköt fel och träffade på fel plats så det gjorde asont och blev infekterat och skit.

Det var bara i ena örat, jag vägrade ta i det andra.. vilket nog var rätt beslut nu i efterhand, det var tillräckligt med smärta i ena örat :P

hm...

Tråkigt att du inte läst på om att ta hål i öronen med pistol trots att flera skrivit till dig hur öronen blir förstörda osv av pistolen... Trodde faktiskt du var lite smartare än så. Kram

Hanna

Till hm:

Varför skulle det vara farligt? Jag + alla mina kompisar tog hål med pistol och har aldrig varit några problem bara man låter hålet vara och inte pillar med det i början. Visst det var för x antal år sedan men OM det skulle vara farligt varför skulle då frisöerna använda sig av pistolen..Du kan ju kommentera med ditt namn också....

Bella

Äh, vadå varenda unge har väl hål som har tagits med pistol. Håller väl med om att det är bättre med att gå till en piercare, men bara man tvättar ordentligt så är det nog ingen fara.

Linda

Wow! :) Att ta hål i öronen är en stor händelse i ens liv :) Jag minns än idag när jag gjorde det och hur pirrig man var. Så fin hon blev Emilia! :)

MansonDust

Klart att det är bättre att pierca med kanyl eftersom att ett pistol liksom skjuter sönder. Kanylen penetrerar försiktigt. MEN min äldsta dotter tog med pistol, trots att jag själv är piercad med nål i ansiktet. Men det är liksom.. bara så. Det hör till hehe. Och det går bra bara man tvättar & inte pillar så mycket. :) Fattar inte varför folk alltid ska klaga! Det gjorde nån till mig med.

marie

Vilken duktig tjej!!! Jag minns också den dagen jag fick ta hål i min öron och man kände sig så stolt när man gick därifrån.

Sara

Wow, vad modig hon är! Själv vågade jag inte förrän jag var 12 år, haha!

melodie

Hon såg verkligen stolt ut! Bianca har tjatat på mig sen julas att hon vill också ha hål i öronen, hon ska bli 3½ i april. Gah, har inte riktigt bestämt mig om hon ska få.. Tycker att hon är lite för liten än..

Moa

vad fint det blev! modig tjej :) jag tog när jag var tretton och tyckte det var lite läskigt till och med då, haha. men det var det värt! jag tog med pistol och mina örsnibbar har funkat de senaste tio åren iallafall...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress