31 januari 2011

Ingen vill äta

Våran vardag

Då börjar den här dagen äntligen närma sig ett slut och jag känner mig ganska färdig.  Man känner ju sig ganska svag efter en magsjuka, som om man har spytt upp absolut alla krafter.
Men lite har jag fått gjort ändå.  Slängde in en plåt scones som vi levde på idag, haft tvättstugan hela dagen, tog en snabbsväng till affären för att köpa lite nödvändigheter till Elian och sedan kämpat med honom.  Han är fortfarande tokdålig i magen och matvägrar det mesta.
Jag är såå glad för att han är matglad i vanliga fall.  Jag brukar intala mig själv att det finns dom som har såhär kräsna barn varje dag.  Fyfarao vad hemskt det måste vara.
Nu är ju Elian en liten (stor) knubbis så jag är inte orolig över att han skall gå ned alltför mycket, men om det skulle vara såhär varje dag hade det varit en annan femma.

Hur som helst, nu skall jag strax kasta Emilia i säng och sedan ta en tidig kväll själv och hålla tummarna för att alla är pigga och glada i morgon och att sonen min känner för att äta lite.


Snapshot från videoklippet i morse.  Älsklingar...

31 januari 2011

Tigga, skratta!

Videoblogg


Emilia kom nyligen upp och kände precis som jag att magen sved och att hon var hungrig, dock var hon inte speciellt sugen på något så hon tog fram en brödbit bara.
Elian var snabb på att krypa dit, ställa sig vid henne och tigga. 

Att dela en macka slutade med en skrattattack!

Fan, vad jag älskar dom där små monstrena... 

31 januari 2011

Magsjuka

Våran vardag

Igår smittades jag och Emilia av den underbara kräksjukan, så det får förklara min brist på uppdateringar igår.
Jag säger bara: FY HELVETE för magsjukor.
Emilia var inte hemma när det satte igång för hennes del.  Hon hann spy i en bil och på gatan men sedan kom det inget mer.  När hon kom hem var hon rätt pigg och betedde sig som vanligt en stund.  Men framåt kvällen tog energin slut och så sa hon bara "jag är trött, jag vill sova".  Det händer ju inte alltför ofta...
Hon hade i alla fall feber och somnade i soffan till slut.

Jag själv mådde också jättedåligt.  Jag hade känt mig illamående hela morgonen, kunde inte sova när jag la Elian för förmiddagsvilan och sedan pangade det till slut igång.

Hur som helst... det började avta sent på kvällen och sedan somnade jag vid kl 23.  Nu har jag avklarat det! Förhoppningsvis mår även Emilia lite bättre idag.  Bara att hålla tummarna.

Måste tacka mina föräldrar för all hjälp med Elian igår när jag flyttade in i badrummet.
Jag vet inte hur jag skulle ha klarat det utan er.

Nu skall jag försöka få i mig en macka.  Jag är vrålhungrig, det känns som om jag inte har ätit på tre år och så har jag dessutom "träningsvärk" i hela kroppen från att ha spytt så mycket.  Hallelujah...