Godmorgon, kräftan här.
Jag har precis druckit upp dagens kaffe, ungarna sitter och bråkar över någon leksak på golvet och Emilia slänger ifrån sig någon halvironisk kommentar om mitt ansikte då och då.  Hon tycker att jag ser rolig ut - minst sagt
I vanliga fall har jag rätt svårt för att få färg i ansiktet.  Jag brukar vara som en pepparkaka på kroppen, men ansiktet förblir nästintill albino.  Men nu har jag en totalt ojämn knallröd färg här och där.
Det märkliga är att det ser ut som om jag har solat med några små, runda solglasögon av något slag.  För färg runt ögonen, det är tydligen omöjligt att få.

Nä, idag blir det att smörja in fejjan ordentligt innan vi går ut.  Förmodligen med Elians 50-solkräm.


Vi hade en jättemysig dag på stranden idag igen.  Elian hade sovit rätt länge på dagen, var utvilad och trevlig och Emilia är sällan otrevlig sålänge hon får bada så där var det inga problem.
Hon sysselsatte sig med att vistas i vattnet hela dagen igen.  Idag var hon dessutom riktigt modig och simmade ut långt, fram och tillbaka, alldeles själv.  Annars vill hon gärna ha sällskap ut i vattnet.
Hon fick i alla fall sällis ett par gånger, jag premiärbadade för i år och även Linda var i ett tag.
Elian var dock inte så sugen på att bada.  Han satt mest på strandkanten som vanligt, plaskade och lekte med sina leksaker.
Jag försökte gå ut lite längre med honom för att se om han var intresserad, men om han fick vatten över knäna så protesterade han och ville gå tillbaka.
Skönt på ett sätt, då behöver jag ju inte oroa mig för att han skall dra rakt ut hur som helst.  Han väntar nog på att vattnet skall bli lite varmare, även om det faktiskt är rätt behagligt just nu vid den stranden (tack vare allt småbarnskiss? haha blä).
...Eller en Denize?


Hemkommen från stranden.  I mitt förra inlägg snackade jag ju om hur viktigt det är att smörja in kidsen.
Men shit, jag glömde mig själv.

Och det blir bättre.  Jag satt nämligen med ena sidan mot solen hela dagen, därför har jag fått en otroligt smickrande halv-feja-bränna.  Nice.