Godmorgon, kräftan här.
Jag har precis druckit upp dagens kaffe, ungarna sitter och bråkar över någon leksak på golvet och Emilia slänger ifrån sig någon halvironisk kommentar om mitt ansikte då och då.  Hon tycker att jag ser rolig ut - minst sagt
I vanliga fall har jag rätt svårt för att få färg i ansiktet.  Jag brukar vara som en pepparkaka på kroppen, men ansiktet förblir nästintill albino.  Men nu har jag en totalt ojämn knallröd färg här och där.
Det märkliga är att det ser ut som om jag har solat med några små, runda solglasögon av något slag.  För färg runt ögonen, det är tydligen omöjligt att få.

Nä, idag blir det att smörja in fejjan ordentligt innan vi går ut.  Förmodligen med Elians 50-solkräm.

Em

Kan det inte vara så att du har kisat mot solen då? Då kan det bli sådär. Annars har jag dragit på mig en riktigt tvättbjörnsbränna själv när jag åkt sommarskidåkning, hela familjen såg lika roliga ut!

Jennie

Oj, de där var en konstig bränna. Hur har du lyckats med den? :) Hoppas det går till sig, så du inte är vit runt ögonen hela sommaren. :)Fin blogg du har förresten :) Hoppas du får en fin torsdagseftermiddag/kväll :)

Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Hahah men söta du!! Ja, solskydd 50 låter som en bra idé ett par dagar :D

Jennifer

Hej!

Vill du vinna EN VALFRI VARA från Nelly / Love Basket? Klicka i så fall in på www.submit.blogg.se. TÄVLINGAR VARJE DAG! :D

Evelina

Hahaha förlåååt att jag skrattar men AJ! ;-)

Tror man får lite färg runt ögonen för att man kisar, huden liksom skyddar automatiskt där.

Hoppas det inte gör alltför ont, smörj smörj smörj!Kram

Julia

Jag brukar också alltid bli vit runt ögonen, jätteirriterande! Nu är vi ute och tågluffar och jag har antagligen utsatts för mer sol än hemma o& jag är inte vit runt ögonen :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress