Vi drog iväg lite spontant i eftermiddags då vi kunde få skjuts in till stan.  Det är ju alltid skönt att slippa pendla med två gnälliga ungar med spring i benen så vi nappade förstås.
Väl inne i stan shoppade vi en superfin vårjacka till Emilia från Zara och ett par nya stövlar.  Sedan blev det såklart som vanligt att man fick med sig lite andra grejer också.
Emilia var dock inte på världens shoppinghumör idag.  Hon var väl förmodligen trött efter en skoldag, så hon stod mest och suckade och undrade när vi skulle hem och tyckte att det passade asbra att sitta på golvet inne på H&M och alla andra butiker.  Tur att vi bara var där inne en snabbis då och att vi som skrivet tidigare även fick skjuts hem!

Hur som haver, vi fick även med oss ett bowlingset hem som barnen har avreagerat sig på den senaste timmen.
Elian älskar ju allt som har med bollspel att göra och Emilia blev lite kär i att bowla, så det passade perfekt.

Nu är dock klockan mycket, barnen har fått leka bort den sista energin och skall nog tvingas i säng strax.Hann knäppa dagens bilder innan vi drog iväg...
Jenny

Måste bara säga, varje bild jag ser av dig.. du är så himla lik Elian! Ni har exakt samma ögon!

Anonym

Hej! Jag läser din blogg nästan varje dag och tycker du är en supertjej! Förmodligen är jag lite äldre (28år)än de flesta andra som följer din blogg. Jag har själv två barn och bor tillsammans med pappan, och du inspierar mig otroligt mycket. Så ung och smart!!!

sidecut blondie - 20 år och väntar tvillingar

Åh du hade en riktigt fin blogg!

Den ska följas :D

Cynthia

Älskar din stil! Jättesnyggt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress