Elian har nog fått besök av någon demon.  I natt sov han ovanligt jävla dåligt, skrek som en stucken gris flera timmar i rad och oavsett vad jag gjorde så lugnade han sig inte.  Annars har vi ju löst nätterna rätt bra de senaste månaderna, vi har liksom gått vidare och lämnat djävulsminnena bakom oss - även om han inte sover hela nätter, så har det varit en klar förbättring i alla fall.
Men i natt tog vi en walk down memory lane.  Ett tag kände jag för att börja storböla i takt till honom, men samlade mig fort och insåg att det inte direkt skulle hjälpa.

Han måste nog ha blivit övertrött nu för han verkar inte riktigt kunna somna nu heller.  Men förhoppningsvis kommer han till ro så han får vila någon timme.
Sedan skall vi ta oss ut härifrån och åka och handla mat.  Och saltgurka.  Jag är helt toksugen på saltgurka... jag har till och med drömt om saltgurka och om hur gott det vore (jag får jämt sådana här cravings, sedan äter jag det flera dagar i rad tills jag tröttnar och hittar något nytt att vara sugen på).  Apropå ingenting.

Bilder från lunchen tidigare idag på min trötta Ellepelle:

Jag tror att jag måste fixa Elians frilla på något sätt.  Om man går ut så räknar jag numer med att höra "men hahaaaaa hans hår!" och stackarn har ju en rätt så unikt rolig frisyr.  För det mesta har jag funnit den rätt "charmig" men nu hänger håret i ögonen och det måste verkligen kapas.
Undrar hur man toppar hans tuppkam på något snyggt sätt? Eller skall man vara bekväm och ta fram rakapparaten bara? För det är verkligen svårt... han har huuuur mycket hår som helst mitt på huvudet ovanpå, fram och bak men knappt något alls på sidorna.

Hm, i-landsproblem