31 maj 2011

Fråga till er

Allmänt

Anonym

dina filmer, du klipper ihop dem så fint med musiken o så :)

dagens är oxå kul!

Anonym

Jag skulle gärna vilja veta mer om Elians pappa och relationen där emellan. Skulle även vilja se mer av dina USA inlägg! :D

Denise

Jag tycker din blogg är awesome. Kanske lite bilder på Emilia från när hon var yngre? Fortsätt så! :) Ha det bäst! Kram

Anonym

DIG! Dina barn är världens sötaste (och jag tycker inte ens om barn), och du är jätteduktig på att fotografera dem... Men det är dig jag inspireras av och vill veta mer om. Förstår om det kan vara svårt att berätta utan att bli för privat, men du är bland det närmaste en förebild jag någonsin har haft och du är bara ett år äldre än mig.

Leana

Gärna med fototips eller frågestund angående foto :) Har nyligen upptäckt hur roligt det är med foto och du/din blogg är en av mina största inspirationskällor.

Matilda [myphoto.blogg.se]

Jag hade uppskattat att läsa mer om ditt liv utomlands, tycker de inläggen har varit väldigt intressanta! :-)

Pernilla

Om dina objekiv, photoshop redigering m.m. :)

Molly

Hej! Förs vill jag tacka för en den awesomeaste bloggen någonsin! Jag skulle gärna se mera av dig i bloggen, jag tycker int att du visar för mycket av Elian och Emilia eller så men det skulle vara kul med typ andra bilder på dig än dagens outfit bilder:)

Hälsningar från Finland:)

Anonym

Jag skulle jättegärna läsa mer om ditt liv utomlands!

Vanessa

Jag skulle vilja se dig göra en videoblogg där tu kanske svarar på frågor eller berättar någonting!Har gått och väntat på det hihi!

Din blogg är otrolig <3

Anonym

fler videos, recept, smink och hårtips :)

Felicia

Foto, ditt liv utomlands och barnen, de är ju så himla söta och goa!:)

Ewelina

Är du svensk? :)

Bara jag ;-)

Det skulle vara sååå roligt att se mer bilder av dig. Du är ju så fin!Ditt liv utomlands är också väldigt intressant. ;)

veronica

Mer av DIG, ditt liv utomlands. Vad gör du? Lever du på bloggen och fotografering? :) men såklart fortsätta med dina mysiga barn. Lever du ensam med barnen eller finns det någon vid din sida? Vågar du bli kär igen eller ligger det på hyllan ett tag till? Du är en stor inspiration till mig, som är några år äldre än dig. Jag bara längtar tills jag och min pojkvän ska skaffa barn. Ni verkar ha det så mysigt! Keep it up!

Carolina

Du är ju så grym på foto! :D Så lite mer fototips/redigeringstips? Och lite mer Denize, kanske? Barnen är ju ditt liv, men du är ju så mycket mer än bara mammaDenize. :) Kanske uppdatera lite mer om din uppväxt i USA. :DJättefin blogg iaf. :)

Mikaela

Om roliga och tokiga saker som dina barn säger och gör, gärna roliga citat. Stämmer det att du haft bloggar tidigare? Jag skulle i så fall önska att du publicerade något gammalt blogginlägg från när du blev ung mamma och hur du tänkte kring livet då.

ung ensamstående mamma

Fler bilder på dig och Emilia när Emilia var liten. Även om din tid utomlands, det var roligt att läsa.

Terese

Det skulle vara kul att se lite mer av vad ni lagar för mat! Det ser alltid så gott ut!

Milena

Du är två underbara ungar, jag verkligen en människa som inte alls gillar barn. Men E&E är så gulliga att man inte kan ogilla dem!Skulle vilja se lite mer bilder på dig! Du är så vacker och du har en sån skön still så lite mer bilder på dig och dina outfits!:)Kram!!

sandra

Bilder på lägenheten!! :)

Elin St

Du lägger alltid upp så bra musik i dina filmer, så lite musik tips vill jag ha! Och mer recept :D

Anonym

Gärna om ditt liv när du bodde utomlands.

Lydia

Filmer är alltid kul, speciellt på dina fina barn då du filmar så bra! Även någon mer frågestund där Emilia svarar(om hon vill förstås) hon och Elian är så söööööta!

Sandra

Recept :)

Paulina

Det skulle vara kul att se bilder på er lägenhet :)

El

Mera recept. Älskar dina recept. :) lite hårtips. Lite allmänt mer om dig o bilder på dig. :) kollar din blogg flera gånger om dagen o är alltid lika kul. :) trevlig sommar!

Jenny

Får du underhåll från Emilias och Elians pappor?

Vet att du skrev förut att du inte fick från Elians pappa då han tjänade för lite, men du har all rätt att få underhåll och kan inte de betala så gör ju försäkringskassan det.Jag förstår om du inte vill ha kontakt med dem, men tänk att kunna sätta in 1200:- på varsit sparkonto varje månad eller unna er något extra varje månad. Att få underhåll betyder ju inte heller att de måste träffa sina barn. Jag skulle ansöka om det om jag vore du. :) Lycka till.Emma

Åh!

Älskar dina recept så mer än gärna mer av dem!

LÖÖÖÖV UR BLOG.

Anonym

Emilia!!!! ^^Och ditt liv utomlands;)

Josefine

Jag är lite intresserad av vad du använder för inställningar, kanske att du kan skriva under bilderna, iaf ibland. Vore kul och veta lite. Du tar så otroligt fina bilder! =)

Anonym

Framtidsdrömmar och planer för framtiden. Även roligt med photoshop-guiderna du publicerar

Ebba

Det hade varit kul att få reda på hur det går med ditt företag! :)

Josephine

Det vore kul om du hade en frågestund typ så att vi fick veta lite mer om dig :D ;)

idun 14 år

skulle vara jätte roligt om du skrev inlägg om din fotografering,tips osv :D skulle vara super kul! måste även säga att jag läser din blogg varje dag,den är toppen!

Anonym

Mer frågestunder!!

Anonym

Juste, myccccket bilder på dig själv, och inte bara outfits.. ;)

nathalie andersson

Det är synd att du inte kommer åt alla bilder du har från Emilias graviditet, för det hade varit jätte roligt att se :) Finns det tillgång till din gamla blogg om man vill läsa hur du hade det då? :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress