30 september 2011

Market

Livet i Spanien


Vi hade en trevlig förmiddag på marknaden idag.  Elian gick med på att sitta i vagnen om han blev mutad med frukt, kex och annat som han fick som "smakprov" från alla.  Vi handlade upp oliver, melon och så hittade vi till och med jordgubbar (!!!!) och var därför tvungna att köpa hela backen. 
Annars var största tjatobjektet från Emilias håll fiskar och sköldpaddor.  Jag blev rätt förvånad över att dom sålde "husdjur" på en marknad men Emilia var helt fast.  Behöver jag nämna att jag inte var speciellt populär när jag sa nej? Hehe.

När marknaden tog slut köpte vi med oss grillad kyckling därifrån och tog sedan en läsk på en svensk restaurang i närheten.  Ägarens barn var där; två grabbar på 6 och 8 år, så Emilia fick lite sällskap.  Grabbarna smörade och lånade gärna ut sina gameboy och vad det nu var mer för spel.  Emilia hajade ungefär noll men tackade och tog emot ändå.
Sedan ledsnade Elian och då blev han mutad med en klubba av servitrisen och sedan kom den 6-åriga killen och busade med honom.  Elian tjöt av skratt konstant.
En perfekt restaurang alltså.  Underhållning för båda barnens del! Och kul för Emilia att hon fixade lite nya vänner igen.
ENDENISE - Mamma till 2 i December

sv: Hehe vad roligt att du hittade tillbaka då :) Hade jag bara vart bättre på att kommentera så hade det inte tagit så lång tid hahah. Jag läser din blogg dagligen så fy skäms på mig med andra ord :DJa om inte annat så behöver man lära sig leva med dom. Dom kommer ju inte direkt försvinna utan att man behöver betala en massa dyra pengar.Så när jag ändå skriver denna bok, hur har ni det? :) Så impad av dig! Skulle aldrig våga ta mitt pick och dra utomlands sådär. Men jag ska inte glömma och säga att jag är smått (mycket) avundsjuk på er. Måste vara skönt att bara komma bort och få vara bara ni?Stor kram på er!

Camilla

Var det restaurang Huddiks ni var på?

Denize Svarar:

Nej, det var det inte.. =)

elina

söta skölpaddor!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress