Idag hann vi spendera en timme på stranden.  Om vi satt och njöt? Nja.  Det blåste rätt ordentligt och... kallt.  Det var första gången man verkligen frös på länge.  Men så var det.  Barnen fick i alla fall springa av sig och det är huvudsaken.  Emilia verkar ha hakat på träningstrenden och sprang fram och tillbaka, körde styrka i form av plankan, armhävningar osv.  Inte illa.
Lillebror nöjde sig med att leka i sin bubbla som vanligt.  Bygga i sanden, kasta sten i vattnet, spela lite tennis osv.  Så han var nöjd när vi sprang hem och ställde oss i duschen för att värma oss efter det.Godmorgon mina fina!

Ny vecka igen - nya möjligheter... yada yada.  Vad händer hos oss? En hel del kan jag lova.  Först och främst är det lite ledigt från skolan igen.  Det känns som om det är någon form av helgdag till och från hela tiden.
Så vi skall väl försöka komma iväg och hitta på något med vänner i morgon.  Det ryktas om gokart och tivoli.

Men det allra största är väl att Elians... far... skall komma hit senare i veckan.  Det känns helt sjukt att det faktiskt blir av nu, för första gången på två år.  Men det är bra, för Elians skull.  Bättre sent än aldrig.
Han skall i alla fall vara här i fem dagar och bo på hotell.

Apropå det, det var ju någon som trodde att min "förändring" hade med honom att göra.  Icke.  Jag är inte heller gravid och jag skall inte köpa hund, haha.  Ni är så goa!