Godmorgon mina fina!

Ny vecka igen - nya möjligheter... yada yada.  Vad händer hos oss? En hel del kan jag lova.  Först och främst är det lite ledigt från skolan igen.  Det känns som om det är någon form av helgdag till och från hela tiden.
Så vi skall väl försöka komma iväg och hitta på något med vänner i morgon.  Det ryktas om gokart och tivoli.

Men det allra största är väl att Elians... far... skall komma hit senare i veckan.  Det känns helt sjukt att det faktiskt blir av nu, för första gången på två år.  Men det är bra, för Elians skull.  Bättre sent än aldrig.
Han skall i alla fall vara här i fem dagar och bo på hotell.

Apropå det, det var ju någon som trodde att min "förändring" hade med honom att göra.  Icke.  Jag är inte heller gravid och jag skall inte köpa hund, haha.  Ni är så goa!
Jenni - mamma till Lukas

Förstår om du har blandade känslor inför det, förstår inte hur man kan välja bort sitt eget barn. Men bra för Elians skull att äntligen få träffa sin pappa, även om han kanske inte förstår så kanske det är början på en relation iallafall :) Hoppas det går bra!

Michaela

en gott och blandat-vecka för er! spännande att se vad elian tycker om sin pappa..vi får hålla tummarna att dom kommer väl överens =) inte för att det är konstigt om elian är lite skeptisk förstås, man vet ju aldrig hur dom små reagerar på nya människor. men som sagt..hoppas det blir bra för er alla!kram och trevlig vecka!

hanna b

Jag är inne och kollar din blogg men hinner bara skriva en fjuttig kommentar just nu för jag ska städa inför Conrads fest! Haha, tog en mini-paus vid datorn bara. ;) Jag får återkomma sen och försöka kommentera mer, älskar varenda jäkla bild du lägger upp! :)

Anonym

Superbra att sonen får träffa sin pappa.

Astrid

Spennende! Krysser fingre og tær for at besøket blir vellykket, for deres alles del!

Jenny

Hoppas innerligt att han och Elian kan forma någon sorts bra relation nu! :) Håller tummarna. Hoppas du uppdaterar på hur det går sen!Kramar!

Maja

Förstår om detta är en lite konstig fråga men det hade onekligen varit väldigt kul att få svar på den!När du och barnen umgås med Andreas, för jag gissar att det liksom är syftet med att han ska komma, vad kommer du att kalla honom för framför Elian?

Typ "gå till pappa, han kan sparka boll med dig!" eller kommer du att kalla honom Andreas?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress