Emilia hade önskemål om att få gå och köpa pysselprylar för sina pengar efter plugget idag.  Sagt och gjort.  Vi gick till affären där hon valde modellera och målarfärg och gick sedan och betalade själv.
Väl hemma så delade hon snällt nog med sig till Elian och där satt dom och pysslade och fixade i någon timme.  Emilia gjorde bland annat ett hjärta som skall bli till halsband med "Te amo" målat på (hennes val och hon har sina anledningar som vi skippar här, hehe) och en liten skål.
Elian satt mest och misshandlade hans del av leran till små, små smulor.  Men han tyckte att det var skoj ändå.

Godmorgon bloggers.  Jag sitter för tillfället och bygger tågbana med Elian, dricker kaffe och bloggar.  Multitasking! Emilia är i skolan sedan någon timme tillbaka, precis som vanligt.  På tal om skola så har dom börjat spela dramatisk filmmusik i högtalarna på skolgården vid hämtning och lämning.  Tillräckligt högt för att Elian skall bli rädd.  Men ja, säg något han inte är rädd för? Hur som helst, till denna musik brukar jag måla upp en massa olika dramatiska filmscener i mitt huvud.  Man kan ju inte låta bli.  Återigen en sak som tyder på att jag är rätt weirdo och onormal.  Men tur det.

Ja ja, nu skall jag gå igenom en överfull mail-inkorg och göra lite nytta.