Godmorgon bloggers.  Jag sitter för tillfället och bygger tågbana med Elian, dricker kaffe och bloggar.  Multitasking! Emilia är i skolan sedan någon timme tillbaka, precis som vanligt.  På tal om skola så har dom börjat spela dramatisk filmmusik i högtalarna på skolgården vid hämtning och lämning.  Tillräckligt högt för att Elian skall bli rädd.  Men ja, säg något han inte är rädd för? Hur som helst, till denna musik brukar jag måla upp en massa olika dramatiska filmscener i mitt huvud.  Man kan ju inte låta bli.  Återigen en sak som tyder på att jag är rätt weirdo och onormal.  Men tur det.

Ja ja, nu skall jag gå igenom en överfull mail-inkorg och göra lite nytta.

Petra

Hyr du lägenheten möblerad?

Spanienfrugan

Varför spelar de dramatisk filmmusik när man hämtar barnen? Konstiga spanjorer...

ebba

lite nyfiken på hur det går för emilia nu att prata spanska? har hon börja använda sig av det hon kan, eller är det fortfarande mycket tecken språk?

Denize Svarar:

Petra: Ja, det gör jag.ebba: Hon lär sig nya saker hela tiden, men hon vågar fortfarande inte prata så himla mycket. Det går i alla fall framåt =)

Anonym

Hon är duktig som kämpar på! och förr eller senare kommer hon känna sig trygg med spanskan och då släpper nog spärren :)Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress