30 juli 2012

Plan B

Livet i Spanien

Några kräftor gick inte att få tag på i år, tråkigt nog.  Men Emilia gråter inte över det, hon har önskat en ny maträtt och den är enklare att fixa.
Nu skall del två av dagen ordnas med, sitter bara och väntar på sällskapet och sedan hoppar vi in i en taxi.
Det lär bli dagens höjdpunkt för Elian då taxibilar är bland det roligaste han vet.  Han har vrålat "kacki biiiil" ett bra tag nu.
 
Ha en fin dag!
 
 
Hej på er!
Idag skall det förberedas en del inför Emilias dag.  Hon har önskat kräftor till middag i år igen så förhoppningsvis finns det på den skandinaviska mataffären.  Sedan skall jag dumpa henne hos resten av familjen och fixa med hemligheter.  Hennes största önskan i år är ett par rullskridskor.  Jag vet att dom kommer användas en eller två gånger och sedan kommer dom mest ligga och samla damm... men hon skall bara ha sådana.
 
Nu skall jag sätta lite fart så vi hinner med allt idag.  Elian vaknade tidigt i morse och lär vara trött idag, kanske inte det bästa att besöka ett shoppingcenter då men vi får skynda.

Bloggen tar semester då och då som ni märker.  Jag har nog aldrig känt mig såhär trög gällande bloggen tidigare - men å andra sidan händer det en del hela tiden, det är semestertider och det "riktiga" livet tar över lite.  Men jag lär komma igång senare igen, troligtvis när sommaren lider mot sitt slut.
 
Allt fortsätter i samma takt, det blir dagliga rutiner innehållande sol och bad. 
Elian trotsar och bytte personlighet över en natt kändes det som.  Det är mycket gnäll, skrik och sura miner - men barn är barn.  Stackars grannar bara.
Annars är det största samtalsämnet Emilias födelsedag som äger rum om ett par dagar.  Hon är taggad, förväntansfull och ivrig.  Hon vill helst inte prata om något annat och vi andra får snällt lyssna.
 
Ja, det är ungefär så det ser ut just nu.  Idag tar vi det lugnt då det är OS och gymnastik nästan hela dagen men lite bad och en strandpromenad (när Elian skall sova) skall vi nog hinna med som vanligt.
 
Hoppas att ni njuter av sommaren där borta!