Har ni någonsin varit med om att en person ljuger er rakt upp i ansiktet gång på gång, oavsett vad det än gäller? Har ni någonsin behövt ge hundra chanser och ändå levt med hoppet om att folk förändras? Att dom faktiskt kan det?
Det känns som om jag lever i en plats för tre år sedan, men jag spelar en annan roll.  Jag ser hur ont jag hade då, hur övergiven och förkrossad jag var och den personen som skapade det hela gör precis samma sak mot någon annan nu.  Jag sitter och lyssnar på kärleksförklaringar och diskussioner om ärlighet i en timme.  Lögner, bara tomma ord.  Och så släpps sedan en bomb som bevisar att folk inte förändras ett dugg.
Jag måste bara få uttrycka mina känslor nu, utan att skriva exakt vad det handlar om.
Jag mår bara illa för tillfället.  Jag tycker synd om så många människor, både stora och små.  Jag blir besviken på mig själv för att jag var blåögd och alltid vill se det bästa hos folk.  Jag är trött på att behöva vara "the bigger person" och göra rätt.  Men nu känns det som om det som förut kändes rätt är helt jäkla fel.
Det blir alltid samma drama, samma kaos, samma lögner.  Hur handskas man med en mytoman? Vet ni det?
 

29 juni 2012

Sovmorgon

Livet i Spanien

 
Godmorgon från Costa Blanca!
Här tog vi en superskön och välbehövlig sovmorgon.  Jag lyckades sova hyffsat trots värmen och icke-fungerande-AC men jag är mest nöjd över att Elian knappt stör sig och sover sig genom nätterna utan problem.  Han har blivit riktigt duktig på att sova! Men bara för att jag skriver såhär så lär det slå tillbaka och så blir det tusen nattuppvak igen, haha.
 
Nu måste jag få lite jobb gjort innan det blir precis som igår; för varmt för att överleva här inne.
 
Ha en underbar dag, fina ni.
 
Precis som jag misstänkte så spenderade vi större delen av dagen i vattnet.  Jag har ingen direkt förståelse för HUR det kan bli ännu varmare i morgon.  30 grader räcker hur bra som helst för mig men när det blir som idag; över 35 och skall gå upp till 40 så känns det smått omänskligt.
MEN man skall inte klaga.  Absolut inte.  Det är tur att vi bara har några meter till stranden och en hissresa till poolen. 
Så länge jag får igång min AC så man överlever nätterna som (nästan) är lika varma som dagarna.
 
Hur som haver, efter stranden åt vi lite smått och gott ute till middag, nu är det fotboll på tv, Emilia mailar med vänner och Elian har tagit över min iphone och spelar något spel.
 
Ha en skön sommarkväll.