Jag köpte dessa shorts på Stradivarius i höstas och nu finns det liknande lite överallt.  Funderar på att skaffa mig ett par ljusa också.  Dom känns somrigt söta.


Bild från förra veckan...

Här har vi haft en riktigt lugn morgon utan gnäll och tjat om att gå ut.  Så himla skönt att bara sitta still och slappa ibland.  Men bara för att jag skriver det nu så lär Elian dra i mig snart och be mig göra något av dagen. 
Självklart skall vi göra det senare.  Det får nog bli shoppingcentret i helgen igen, jag skall leta efter en ny grill i en affär där.

Hur som helst så är vädret lite sisådär här idag.  Jag skall absolut inte klaga då många har beklagat sig över snön i Sverige idag.  Bläää!
Temperaturen ligger på runt 20 här men solen ligger bakom ett grått täcke för tillfället.  Men så länge det inte snöar så är jag nöjd.

På tal om väder, minns ni dagen det regnade så mycket här så att skolan var stängd? Det kom tydligen lika mycket regn den dagen som det brukar göra på ett helt år.  Sjukt ju.

Nej nu skall jag börja göra mig i ordning innan Elian hinner "påminna" mig på hans härliga sätt.  Ni som har barn vet vad jag menar! Ha en fin dag.

Marinad
Hacka ingefära, ca 6 matskedar.
Riv 4 vitlöksklyftor.
1,5 dl soya.
6 matskedar vinäger.
1 dl rödvin.
0,5 dl honung.
Lite svartpeppar.
Strimla 800 gram lövbiff och låt marineras hela dagen.

Hacka chili och purjolök, sila bort marinaden från köttet, stek allt i omgångar i het panna och tillsätt lite maizena.
Häll i marinaden, tillsätt sockerärtor och låt puttra någon minut.

Serveras med ris.

(Barnen fick en variant utan chili)