Minns ni inläggen jag skrev för ett par månader sedan om 'lycka vs. pengar'? Jag svalde stoltheten och gjorde det som var bäst rent ekonomiskt. 
Igår exploderade allt rakt framför näsan på mig.  Det var länge sedan jag var så arg som jag var igår.  Jag kan ofta gå runt och vara irriterad men just arg blir jag sällan, men när jag väl blir det; då jävlar.
Jag skakade av ilska, jag visste verkligen inte var jag skulle ta vägen.  Det är obehagligt att bli sådär jättearg då man bara kan slå i väggar och få känslan av att krypa ur sitt eget skinn.

Jag är en snäll tjej, jag skapar inte problem eller konflikter i onödan MEN jag är även en stark tjej och jag låter mig inte bli trampad på.  Somliga kan försöka putta ned, sparka och köra över mig men jag viker mig aldrig när jag vet att jag har rätt.  Man kan inte köra med mig, jag har gått igenom tillräckligt för att stå upp för den jag är och mina rättigheter.

Efter allt skit som jag har fått ta när det gäller detta, alla löften som blev till tomma ord, all felbehandling och tekniska problem så brast det.  Jag fick äntligen chansen att spy ur mig allt som jag kände, hur förjävligt det var och så fruktansvärt FEL! Det var skönt att få det sagt även om det kom vid ett tråkigt tillfälle.

Det verkar som om nya tider väntar nu med olika förändringar.
Detta har varit en svår period, det känns som om jag sällan får EN motgång i taget i livet, det skall liksom komma fyrtio olika på en och samma gång.  Men det är bara att kämpa.

Med tiden så lär ni alla förstå precis vad jag menar, för detta är något som folk borde få reda på i slutändan.  Men för tillfället ville jag bara yttra mig om min djupa besvikelse och bara få skriva av mig.