Parkhäng i det underbara vädret...
 
Idag står Halloween-fix på schemat med helgkänslor då det är röddag och ledigt i morgon.  Vi har varit och handlat inför middagen.  Det blir nog samma sak som förra året; fyllda paprikor och piroger à la Halloween.
Vi hann även med parken en snabbis på lunchrasten för att göra av med lite huligan-spring-i-benen.
Allt får gå väldigt snabbt då man inte vill lämna kissen alltför mycket nu såhär i början, men Elian måste ju komma ut och aktiveras han med! Jag tror ändå att Torres njuter rätt mycket av att få vara ifred då hon sover varje gång vi går ut.
På tal om sömn så måste jag nog lägga en supertrött Ellepelle som ännu inte har somnat.  Ha en fin dag!
Godmorgon!
Det kändes som att ha ett litet spädbarn sovandes bredvid sig i natt.  Man låg på helspänn, livrädd för att mosa den lilla hårbollen.  Hon skulle ligga tätt intill på kudden hela natten eller helst under min arm, under täcket.  Allt för att hitta värme.  Men det var så mysigt även om jag inte sov så många timmar, man kunde ju inte låta bli att klappa medan hon spann och lät som en traktor.  Tänk att något så litet kan ge ifrån sig så mycket ljud.
 
På tal om kissen så kan jag passa på att svara på lite frågor.  Vi döpte henne till Torres själva då vi gick efter fotbollsspelare.  Jag har haft två katter tidigare som hette Messi och Totti och vi ville fortsätta på samma spår, sedan passade namnet då hon är född i Torrevieja och adopterad från ett ställe som heter Torre Mascotas.
 
Hon är bara ca 10 veckor och det är ju alltid en risk att ta en katt innan den är 12 veckor, men med tanke på att mamman hade övergivit henne tidigt och dom hittade henne på gatan så kändes det som om hon skulle ha det bättre hemma hos oss istället för att ligga i ett pyttelitet rum utan varken leksaker eller kärlek.
Hon trivs hur bra som helst här hemma, dock lite rädd för Elian - precis som han är lite rädd för henne.  Han blir svartsjuk och tycker att det är lite jobbigt men det tar alltid tid att anpassa sig efter något nytt.
Jag tycker att husdjur är bra för både barn och vuxna och tror att allt kommer bli perfekt.  Emilia är helt överlycklig och Elian tycker ju att hon är spännande och rolig att leka med men blir skitsur när hon skall lägga sig och sova - och då trotsar han gärna genom att skrika eller söka uppmärksamhet på annat sätt, fullt normalt.
 
 
 
Love is in the air, typ? En hjärt-potatis dök upp i påsen.
 
Godkväll på er! Mycket av tiden och uppmärksamhet går förstås till nya kissemissen nu såhär i början.  Emilia kunde knappt gå tillbaka till skolan efter siestan då hon var helt exalterad.  Hon gick och sa "Min dröm är här, det här är kärleken" om lilla Torres-kissen.
Sedan har båda barnen lekt och busat med henne hela eftermiddagen.
Själv skall jag försöka fixa ihop någon middag nu innan det blir för sent.  Ha en fin kväll!