Godkväll på er.  Helgen kom lika fort som den gick och nu väntar snart sängen för min del.  Helgen bjöd på några timmar för mig själv ute (barnfritt dvs - åh, vad det uppskattas emellanåt!), en riktigt god middag (bild dyker troligtvis upp i morgon), vi har tagit det lugnt hela dagen idag, barnen har varit trötta och Elian har varit dålig i magen och spydde en gång tidigare.  Det verkar dock inte vara någon magsjuka då han bara kräktes en gång och så var det bra med det.  Men vi får väl se vad som händer, jag håller tummarna i alla fall.
Emilia har fått plugga en del och ja, det var väl våran helg.  Nu skall jag kika på något serieavsnitt och sedan väntar en lång natt med många timmars sömn (hoppas jag).  I morgon återgår vi till den vanliga vardagen med långa skoldagar tack vare siestan.  De senaste veckorna gick dom bara 9-13.
Hur som helst, nu är jag så trött så ögonen går ihop.  Det känns som om jag svamlar, men var tvungen att kasta in några rader så ni vet att jag lever.  Ha en fin kväll!
 
Förkylningen sitter i för min del, även Elian är fortfarande snorig och hängig.  Då passar en ledig lördag perfekt, lugn och ro och tid till att vila upp sig inför nästa hektiska vecka.
Jag har i och för sig haft en hel del att redigera och skicka under förmiddagen men nu blir det lugnt i ett par timmar framöver.  Liten skall sova igen och lär förmodligen göra det i många timmar.  Nu står han till och med och tjatar på mig om att få lägga sig så det är bäst att avsluta här.
 
Ha en fin lördag.