Godmorgon.  De senaste dagarna har verkligen gått i ett.  Det har varit fotografering på fotografering, middagar, roliga minnen som skapats (tack inblandade), lite sömnbrist, ja... lite allt möjligt.  Just nu känner jag mig riktigt redo att åka hem, jag saknar mina små så mycket så jag spricker!
Dom har tydligen haft det lite tufft där borta då det har varit skitväder, översvämningar och barnen har klättrat lite på väggarna.  Men snart får jag åka hem och ta över, åh vad jag läääängtar.
 
Hur som hur, nu skall jag skynda ned och få i mig kaffe och lite hotellfrukost, sedan blir det redigering i stort sett hela dagen.
Ha en underbar dag.
Bilder från instagram (@denize).
 
God förmiddag fredag! Jag hade tänkt ta chansen och sova ut ordentligt i morse men jag vaknade rätt tidigt av ett jäkla kuckelikuu:ande.  Frigående höns i innerstan är charmigt - ja, men inte när dom vrålar frenetiskt i flera timmar, haha.  Men jag fick sova en del ändå så jag skall verkligen inte klaga.
 
Gårdagen var lika fullspäckad som tidigare och kommande dagar.  Vädret var helt fantastiskt och det var ju till och med nästan för varmt för skinnjackan.  Jag förstår verkligen att svenskarna blir som tokiga när våren kommer, det är ju en mysig årstid.  Och att jag får skapa vårminnen till olika familjer och människor är ju ett jäkla plus.  Åh, vad kul det är.
Framåt kvällen mötte jag upp en av de bästa människorna jag känner, åt middag, satt på en uteservering en stund tills solen försvann och gick senare på en lite udda spelning utomhus.  Vid kl 23 klev jag innanför dörren här igen och somnade gott några timmar senare - helt utmattad.
 
Nu skall jag redigera en del bilder innan jag beger mig ut och plåtar lite igen och sedan blir det att checka in på hotell i eftermiddag (det ser jag fram emot) och så lite skype med kidsen när Emilias skoldag är över.
Ha en fin dag!
 
Dagen har bestått av en massa spring till och från olika parker i Stockholmsområdet.  Jag har fotograferat flera små barn som har sprungit efter såpbubblor, plockat blommor och bebisar som har smakat på gräs och jord.
 
Solen sken över oss i stort sett hela dagen och vid vindstilla områden var det faktiskt rätt behagligt, enda tills man kom ut lite mer och fick känna de kyliga vindarna.  Det verkade dock inte störa Stockholmarna lika mycket då folk satt på uteserveringar, åt glass nere vid båtarna och hade sig.
 
Hur som helst, strax innan kl 17 när jag var klar för dagen så kände jag efter och upptäckte att jag hade himla ont i magen och huvudet.  Jag är ingen frukostmänniska men jag hade visst lyckats hoppa över lunchen också så kroppen skrek efter mat (och vätska).  Jag tog tunnelbanan till söder, gick in på en mataffär (gick vilse några gånger där inne), köpte med mig rostbiff, potatissallad, svenskt bröd, räkost och grillchips.  För det var tydligen det jag hade saknat.  Nu har jag proppat i mig lite mat så nu skall jag börja redigera de riktiga bilderna. 
Ha en fin kväll.