Sista måndagen här är nu avklarad.  Bankbesök gick bättre och avklarades, flera andra måsten och ärenden uträttades, solen sken och vädergudarna hånskrattar nästan åt mig - det skall bli runt 20 grader varenda dag här framöver.  Men Stockholm, ett par plusgrader, regn och mörker är också mysigt.
Nu står väskorna så gott som färdigpackade här bredvid mig.  Åtminstone med det som skall med mig och Elian, den här första vändan.
Jag kan inte med ord beskriva mina nerver just nu, känslorna är så blandade och verkligen överallt.  Jag hade gärna tagit en extra vecka här eller två, men jag hade väl säkert känt så efter dom veckorna också.  Äsch, det kommer bli bra, jag måste ta tag i så mycket och sluta blunda för en del viktiga saker i mitt liv.  Nu har jag ett helt oskrivet kapitel att fylla och det skall göras på starkast och bästa sätt.
 
Jag vill tacka er för visad respekt, stöttande ord och förståelse för vad jag väljer att dela med mig av.  Jag förstår så väl att ni är nyfikna och gärna vill ha koll på vad som sker.  Jag hade känt likadant om jag följde någon vars livs skall förändras och man inte riktigt får något grepp om varför.  Jag förstår verkligen.  Men någon dag, när allt är löst och över så kanske det känns mer rätt.  I dagsläget är det något som jag håller för mig själv och mina absolut närmsta.
 
Hur som helst, nu väntar en avskedskväll och ett litet pre-new-years-party för Emilias och min skull.
Emma

Galet nyfiken, men jag respekterar din önskan och jag önskar er allt gott. Det förtjänar ni!
Kram

Sara

Hoppas allting löser sig och blir till det bästa! Gott nytt år och må 2014 bli ett riktigt härligt år.

Anna

Håller tummarna för att flytt och allt runt den går bra, hoppas att allt löser sig så att du kanske kan återvända till Spanien med dina fina barn....
Skickar styrkekramar till det som du nu har framför dig, det kommer att bli bra till slut.

Ta inte åt dig av dumma kommentarer om att dina barn tar skada på nåt vis. Barn är flexibla, mycket mer än oss vuxna. Jag är övertygad om att din dotter förstår varför och bara det finns kärlek och tillit så löser sig allt.

Stor kram från mig

Ditte

Välkomna till Sverige! Hoppas och önskar att er sista kväll i Torre blev bra. Å andra sidan har du inte längre tillbaka dit än till Sverige, när du så kan och vill. Torre och resten av världen finns kvar.
Och du, nyfikna människor finns det gott om och det kan de förbli.
Kramar!

Emma

Jag respekterar helt om du inte vill berätta.
Klart man är lite nyfiken, men inte såpass mycket att det tar överhanden.
Jag hoppas ju helt enkelt att det ska lösa sig för det bästa för er, kanske främst för Emilia som jag förstått tagit detta hårdast.
Jag vet trots allt hur jäkla jobbigt det är att flytta som liten trots att man inte vill, det gör ont att sakna de vänner man flyttar ifrån. Men sedan vänjer man ju sig och får nya :)

Paula

Hoppas allt löser sig , vi är många som följer din resa och hejar på dig .

Vem vet en vacker dag , men om den dagen inte kommer så är det helt ok att inte dela med sig .

Något viktigt är det och något som är tungt o måste göras , det räcker med den infon anser jag .

Kram

Tara

Du är så stark, Denize, o jag beundrar dig som gör det bästa i alla situationer. Jag hoppas att allt löser sig på bästa sätt, så att ni får bo där ni känner er hemma.

Ta hand om dig!!

Kram

Caroline

Tack för att fortsätter skriva trots det tråkiga läget du befinner dig i. Jag vet att du kommer klara en flytt till Sverige galant! Tänk allt annat du fixat dig igenom i livet :) Du är stark, klok och vet varför du måste lämna Spanien. Kämpa på! Det blir bättre! Lite klyschigt kanske... men Allt har en mening!! Ha ett fantastiskt Nyår fina du! Caroline

Marie-Louise

Så länge det inte är några allvarliga hälsoproblem så ordnar det sig alltid, gott nytt år!

Camilla

Lycka till med allt. Förstår om det känns jobbigt framförallt för Emilias del men bra att hon kunde stanna kvar ett tag till och säga hej då till sina kompisar. Du är otroligt stark måste jag säga, en förebild för många. Det kommer gå fint för er vart ni än befinner er ska du se. Jag önskar dig ett gott nytt år!

Arl

Är så imponerad på dig att du fixat detta! Att du tog dina barn å flyttade till Spanien! :) super grymt gjort! Det är min dröm. Även om det inte var föralltid så var det bra länge och dina barn kommer tacka dig i framtiden, du är grym å bra mamma! Hoppas allt löser dig!! Kom ihåg att allt har en mening... Kan kännas piss just nu men det blir bra. Så länge man har sin familj så har man allt! En bamse kram å all lycka till supermom!

tiptip

jag är också nyfiken på detta stora steg. hem till tråksverige från spanien när ni rotat er så bra. men jag fattar att du har en riktigt stor anledning. och lycka till och fortsätt blogga. din blogg enda bra som finns nuförtiden.

Anonym

Följt dig i många år och än ger din styrka mig inspiration och hopp!

KRam

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress