Om ett par dagar är det Emilias stora dag och det snackas rätt mycket om det här hemma, typ hela tiden.  Årets önskelista är inte så komplicerad, det är mest ritsaker och strandsaker som gäller.  Och någon klänning eller två.  Ingen iPhone eller så...
Hon har även bestämt sig för att fira dagen på stranden och sedan äta "den bästa maten" vilket består av kött, pommes och bearnaisesås.  Det har varit en favorit i många, många år nu.  Hur som helst, viktigt är även att hennes bf får vara med under middagen och förhoppningsvis vara här länge.  Något mer än så ville hon inte ha.  Inget kalas med en massa kompisar, ingen utflykt, bara en trevlig dag med kvalitetstid antar jag.
Hon vill även baka sin egen tårta och hoppas på att alla skall vara friska så alla kan följa med och bada.  Vi håller tummar och tår för det.
 
 
Elian har nog haft sitt livs tråkigaste dag idag.  Det hela började med en svettig och lång promenad till banken, för att sedan sitta där i närmare två timmar (men äntligen blev allt klart), sedan samma väg hem igen, någon slötimme i soffan och sedan en avslutning på La Zenia Boulevard (shoppingcenter).  Jag behövde fixa med abonnemang och en ny telefon då min nuvarande är nära döden, men det projektet gick åt helvete.  Det blev inte som jag ville.  Jag försökte istället kika i lite andra affärer, då en viss person fyller 9 år om ett par dagar.  Men liten var LESS och ville bara bort, så jag skall nog ordna med en barnvakt i morgon och få det avklarat.
På tal om liten så börjar det bli bra med honom nu.  Blåsorna är borta, han är pigg och glad, huden ser lite sårig ut men mycket bättre.  Han kan sitta, gå och stå utan problem - penicillin är bra grejor!
 
Nu skall jag avsluta den här dagen med något kallt att dricka och "Orange is the new black".  Ha en skön kväll.
 
 
Dagarna fortsätter på samma spår med slappande hemma under dagarna, film- och serietittande, lite lek och sedan lite glass och uteserveringshäng framåt kvällen när solen gömmer sig och temperaturen sjunker lite.
Elian kämpar tappert, han dör inte heller av tristess, han verkar mest njuta av lugnet.  Själv känner jag mig lite isolerad om dagarna då det bara är han och jag här hemma i bastun.  Men jag får möjligheten att komma ut och hitta på saker på kvällstid när kidsen sover gott i sängarna, så jag skall absolut inte klaga, även om jag saknar solen och lata dagar på stranden.  Förhoppningsvis kan vi återvända till vanliga sommarlovsrutiner om ett par dagar.
 
Hur som helst, nu har jag dragit på ett par längre och tunna byxor på Elian (med tanke på hur huden ser ut på benen), vi skall bege oss utåt, möta upp storbarnet och sedan få resten av dagen/kvällen att gå.