Elian har nog haft sitt livs tråkigaste dag idag.  Det hela började med en svettig och lång promenad till banken, för att sedan sitta där i närmare två timmar (men äntligen blev allt klart), sedan samma väg hem igen, någon slötimme i soffan och sedan en avslutning på La Zenia Boulevard (shoppingcenter).  Jag behövde fixa med abonnemang och en ny telefon då min nuvarande är nära döden, men det projektet gick åt helvete.  Det blev inte som jag ville.  Jag försökte istället kika i lite andra affärer, då en viss person fyller 9 år om ett par dagar.  Men liten var LESS och ville bara bort, så jag skall nog ordna med en barnvakt i morgon och få det avklarat.
På tal om liten så börjar det bli bra med honom nu.  Blåsorna är borta, han är pigg och glad, huden ser lite sårig ut men mycket bättre.  Han kan sitta, gå och stå utan problem - penicillin är bra grejor!
 
Nu skall jag avsluta den här dagen med något kallt att dricka och "Orange is the new black".  Ha en skön kväll.
 
Miriam Hedlund

Nej så HIMLA gulliga! älskar dina bilder:)

Jessica Fotar

Så söta :)

Tilda

Skönt att Elian mår bättre :)
En fråga, är det ett aktivt val att skriva mindre om Emilia eller blir det bara så? Tänker även på instagram är det mycket fler bilder på Elian. Början hon bli så stor att hon ber om att inte vara med eller är det något du själv reflekterat över. Du får gärna skriva ett inlägg om hur du tänker kring att publicera dina barn i din blogg och på internet. Vill pointera att jag undrar med all väl mening jag har inga egna barn och vet inte riktigt hur jag kommer göra därför vore det roligt att höra hur du tänker och kanske att andra kan svara i kommentarerna.
Världens längta kommentar, haha

Peter Daggert

Glad att jag har en blivande 15 åring hemma.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress