Om ett par dagar är det Emilias stora dag och det snackas rätt mycket om det här hemma, typ hela tiden.  Årets önskelista är inte så komplicerad, det är mest ritsaker och strandsaker som gäller.  Och någon klänning eller två.  Ingen iPhone eller så...
Hon har även bestämt sig för att fira dagen på stranden och sedan äta "den bästa maten" vilket består av kött, pommes och bearnaisesås.  Det har varit en favorit i många, många år nu.  Hur som helst, viktigt är även att hennes bf får vara med under middagen och förhoppningsvis vara här länge.  Något mer än så ville hon inte ha.  Inget kalas med en massa kompisar, ingen utflykt, bara en trevlig dag med kvalitetstid antar jag.
Hon vill även baka sin egen tårta och hoppas på att alla skall vara friska så alla kan följa med och bada.  Vi håller tummar och tår för det.
 
Emma

Vad härligt med en unge som uppskattar det lilla! :)

Emma | Mamma till Kira

Vilken fin önskelista. Undra om Kira kommer vara lite "generös" när hon blir äldre. Har en känsla av att du har uppfostrat dina barn lite bättre än mig på den biten, haha.

Hanna o Texas ❥

Vad mysigt! Vilken "vuxen" önskelista :)

Sara

Hej! Är nu i Torre med några vänner och var på Sunset beach och åt för några dagar sedan. Helt underbart gott! Tack för tipset!

/Sara

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress