Dagarna fortsätter på samma spår med slappande hemma under dagarna, film- och serietittande, lite lek och sedan lite glass och uteserveringshäng framåt kvällen när solen gömmer sig och temperaturen sjunker lite.
Elian kämpar tappert, han dör inte heller av tristess, han verkar mest njuta av lugnet.  Själv känner jag mig lite isolerad om dagarna då det bara är han och jag här hemma i bastun.  Men jag får möjligheten att komma ut och hitta på saker på kvällstid när kidsen sover gott i sängarna, så jag skall absolut inte klaga, även om jag saknar solen och lata dagar på stranden.  Förhoppningsvis kan vi återvända till vanliga sommarlovsrutiner om ett par dagar.
 
Hur som helst, nu har jag dragit på ett par längre och tunna byxor på Elian (med tanke på hur huden ser ut på benen), vi skall bege oss utåt, möta upp storbarnet och sedan få resten av dagen/kvällen att gå.
 
Sara

så härligt med sommar!

Jessica Fotar

Så fin bild :)

yasmine modell mamma och fru

hoppas du får en fin kväll
kram

Elin Stiglund

Hej Denize!

Skickade ett mail till dig för att få lite hjälp av dig med vilken kamera jag ska välja, du är riktigt duktig på att fotografera så jag hoppas du kan ta dig lite tid åt de jag skrev. Du är grym på att fota! Ha det bra!

Kram!
Elin

Helena

Vilket vackert porträtt av din fina dotter! Saknar Spaniens fina husväggar... Går inte att hitta like här i Stockholm!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress