Bilder från gårdagen, precis som vanligt.  Mina kids kan leva i vattnet i x antal timmar, gärna ännu längre.  Surfa, flyta, plaska, hoppa och simma som galningar, precis som ett par fiskar.
 
I natt sov Emilia borta och hönsmamman stannade uppe länge, undrade hur det gick, nästan förväntade mig lite hemlängtan och tog emot mms efter mms, haha.  Allt har i alla fall gått super och jag skall strax gå och hämta henne.
Jag och Elian var ute rätt sent, han skötte sig fint, vi köpte middag och njöt av sommarkvällen utomhus.  Sedan blev jag erbjuden barnvakt åt lillbarnet då jag blev bjuden på dans-dejt men jag tackade nej, gick hem, lade mig i sängen och höll ständigt ett öga på telefonen.  Ja, hönsmamma som sagt.
 
Hur som haver, nu skall vi packa ihop och ta tag i den här dagen.
 
 
Igår hade vi middagsbesök här och min lille är rätt rolig då.  Han vill gärna visa upp varenda leksak han äger, helt exalterad och lycklig.  Han har inga problem med att vara center of attention och skall berätta om allt han kan med hans svensk-spanska.  Sedan blir det dags för middag och när den väl är uppäten så ber han bara om att få gå och sova.  Det är liksom hans rutin.  Han äter, sedan är han trött och då SKALL han sova.  Jag försökte hålla honom vaken en stund men till slut tittade han bara på mig med hans stora blå och sa "men vaaaarför får jag inte sova?".  Om det är något han uppskattar så är det att få säga godnatt och somna själv i sin säng om kvällarna.  Annorlunda var det för något/några år sedan, hehe.
 
Anyway, jag har min framtida svärson här på besök nu.  Världens lättaste lilla, 9-åriga kille.  Jag har aldrig mött någon i den åldern som är så ödmjuk, rar, omtänksam och lugn.  Det glittrar i hans och Emilias ögon när dom umgås, det fnittras konstant och dom befinner sig i någon lyckobubbla.  Sedan är det bara en ren ära att vara barnvakt åt honom.  Så himla artig och väluppfostrad.  För finns det något jag avskyr så är det att ha ungar hemma hos oss, som är helt crazy, otrevliga och odrägliga.  Det är ju inte barnens fel förstås, det är föräldrarnas - men det är ändå jobbigt med sådant och sådana.  Hur som helst så leker barnen himla bra ihop, har sååå kul, är lugna och snälla och Elian får också vara med på ett hörn, vilket han avgudar.
 
Nu skall alla kiddos ut på äventyr, ha en skön lördag!

28 juni 2013

TGIF

Livet i Spanien

 
Även om vi har sommarlov och semester och varenda dag känns som en helgdag, så vill jag ändå önska er en riktigt trevlig helg.  Tack för att just du tittar in här och följer mig, oss och vårt.