Igår hade vi middagsbesök här och min lille är rätt rolig då.  Han vill gärna visa upp varenda leksak han äger, helt exalterad och lycklig.  Han har inga problem med att vara center of attention och skall berätta om allt han kan med hans svensk-spanska.  Sedan blir det dags för middag och när den väl är uppäten så ber han bara om att få gå och sova.  Det är liksom hans rutin.  Han äter, sedan är han trött och då SKALL han sova.  Jag försökte hålla honom vaken en stund men till slut tittade han bara på mig med hans stora blå och sa "men vaaaarför får jag inte sova?".  Om det är något han uppskattar så är det att få säga godnatt och somna själv i sin säng om kvällarna.  Annorlunda var det för något/några år sedan, hehe.
 
Anyway, jag har min framtida svärson här på besök nu.  Världens lättaste lilla, 9-åriga kille.  Jag har aldrig mött någon i den åldern som är så ödmjuk, rar, omtänksam och lugn.  Det glittrar i hans och Emilias ögon när dom umgås, det fnittras konstant och dom befinner sig i någon lyckobubbla.  Sedan är det bara en ren ära att vara barnvakt åt honom.  Så himla artig och väluppfostrad.  För finns det något jag avskyr så är det att ha ungar hemma hos oss, som är helt crazy, otrevliga och odrägliga.  Det är ju inte barnens fel förstås, det är föräldrarnas - men det är ändå jobbigt med sådant och sådana.  Hur som helst så leker barnen himla bra ihop, har sååå kul, är lugna och snälla och Elian får också vara med på ett hörn, vilket han avgudar.
 
Nu skall alla kiddos ut på äventyr, ha en skön lördag!
Marina - trogen läsare sen Playahead tiden

Innebär detta då att du har en andre hälft där borta i Spanien nu?

Om så är fallet är det väldigt kul och detta förtjänar du verkligen så mycket som du kämpat och gått igenom!!

All lycka till åt er båda och hoppas ni har det underbart i Spanien!!

Judith

FANTASTISK BILD!

Mikaela

Jättefin blogg du har! Ta gärna en titt i min. c:

Edholm

Härligt :)

Julia

Sjukt vacker bild. Elian är en superb modell! ;)

Cathrin

Hej! Tack för en superfin blogg! Skulle gärna ta emot tips på barnvänliga aktiviteter under vinterhalvåret i området. Firade jul i Torrevieja. Barnen som är sex och sju nu uppskattade att klättra på klipporna vid la mata och plocka snäckor på stranden vid lo pagan. Vi besökte olika marknader, gocart bana med lekplats intill, lekparker, stränder, leksaksbutik och shoppingcenter. Vi letade förgäves efter en simhall som var lämplig för barn...så förutom lite fotbad i havet blev det badning i badkaret på hotellet. Vet du var det finns ngn bra simhall? Ha en skön sommar!

nicoline

Du tar så sjukt grymma bilder!! Jätte duktig :)

S.

Låter alldeles underbart! :)

Sofia

Härlig bild :-)

emma

jättefin bild

sven olof nilsson

Härliga bilder och trevligt skrivet om barnen - som vanligt. Du är fantastisk, Denize! Men har inte Marina blandat ihop begreppen litet? Att du kallar Emilias kompis för din blivande svärson är ju för att du fantiserar om att de en gång blir ett par.
Om killen varit en ny mans son, skulle han ju blivit styvson.
Mvh / Sven Olof

Marina - trogen läsare sen Playahead tiden

Sven Olof:

Haha ja det har du nog rätt i att jag nog gjorde!

Men jag står ändå fast vid att jag hoppas Denize hittar nån (om hon så vill när tiden är rätt)som hon är lycklig med och vill dela sitt liv med.

Babbi - Fotograf

Verkligen superfin bild!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress