Jag skulle gärna vilja läsa mer om ditt jobb som fotograf: vilka uppdrag du får, hur det går till, hur mycket du jobbar, vilka reaktioner du får om jobbet osv. Just nu är din blogg, i mina ögon, mer en renodlad mamma-blogg, och jag tycker det vore bra att bredda perspektivet lite. Annars: bra skrivet och fina bilder :)
 
Mitt jobb som fotograf är otroligt brett och blandat.  Jag älskar verkligen det jag sysslar med, det är min stora passion i livet, tiden stannar när jag fotograferar och det är verkligen det jag brinner för.
Allra roligast tycker jag är att få äran att fånga ögonblick, porträtt och ta del av barn och familjer.  Det känns ofta som den största utmaningen och det är alltid skönt att få pressa sig själv lite.
Men jag arbetar t ex med reportage (som betalar bäst för min del) - vilket alltid är spännande.  Man får vara med och ta del av olika liv och händelser, träffa en massa nya människor och alltid göra något nytt.
Jag plåtar även landskap som blir till tavlor och så en hel del mat.
Med tanke på att alla plåtningar är så olika så tar det sällan exakt lika lång tid.  Porträtt är i alla fall mellan 45 min - 2 timmar, beroende på vad kunden vill ha.  Reportage tar allt mellan en heldag till ett par, tre dagar (men det skulle ju lika gärna kunna ta veckor, beroende på vad för uppdrag som dyker upp, hur många bilder och hur detaljerat det skall vara).  Och med tanke på att jag frilansar så kan jag arbeta intensivt med en massa olika projekt samtidigt för att sedan ha en lugnare period i dagar/veckor.
 
I sommar ser jag fram emot att träffa en rad olika familjer för porträttfotograferingar på semestern.
 
Jag får inte alltid tillstånd och/eller lov att dela med mig av olika projekt i bloggen, men jag skall tänka på att dela med mig av det jag kan i framtiden.
 
 
Här kommer lite exempel på jobb som jag inte visat eller skrivit detaljerat om tidigare:
 
 
 
Rehabilitering för strokepatienter.
 
 
Personalfoto.
 
 
Reportage för Volvo och ett annat spanskt företag.
 
 
Sara

du får berkligen till alla dina bilder så himla bra! :D

Anonym

Du är så himla duktig. Önskar att jag hade din talang! Var stolt över dig själv!!! Kram från regnet

Petter L

Grymt jobbat. Sysslar själv med mkt reportage och press och vet hur krävande svårt men kul det är. Hur du får ihop det som ensammor är oxå coolt, jag är singel och utan barn men finner det svårt.
Maila mej om du vill dela erfarenheter. Häls en annan frilansfotograf i utlandet.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress