Lite mobilbilder och en samling från instagram (@denize).
 
Den här lördagen kom och gick fortare än någonsin.  Dagen började med en lång och skön sovmorgon, sedan brunch och efter det väntade höstens tapasrunda.  Vi har ätit både goda och helt fruktansvärda tapas, barnen har hoppat hoppborg och haft sig, vädret var smått kyligt men tack vare värme (och eld) på uteserveringar så gick det bra ändå.
Nu verkar det dock tyvärr som om det skall bli sjukstuga hos oss, lagom till första advent och allt julpyssel i morgon.  Emilia är jättehängig och varm och även Liten betedde sig märkligt framåt kvällen.  Förhoppningsvis är det bara något kortvarigt.
Hur som helst så sover dom gott i sina sängar (redan) och själv skall jag träffa några tomtenissar och diskutera det här med julkalender och sedan njuta av lugnet.  Ha en fin kväll.
 
När solen stod som högst idag så blev det rätt behagligt ute, så vi passade på att befinna oss utomhus så mycket som möjligt, jag och Elian.  Vi tog en promenad och hälsade på några katter här i krokarna, gick till parken, promenerade lite till och hämtade till sist Emilia från skolan.  Nu har solen gjort sitt för idag och värmefläkten dundrar, så förhoppningsvis kan vi sova gott i natt, i varma sovrum.  Det går sakta men säkert åt rätt håll här inne.  Tror jag.
 
Till middag blir det en varm gryta, igår åt vi soppa och ja, det lär bli sådan mat framöver.
Trevlig helg på er!
 
Nu är jag hemma igen sedan ett dygn tillbaka.  Resan gick bra men det blev bara någon timmes sömn däremellan så gårdagen var en enormt trött dag.  Jag ägnade all tid åt familjetid.  Jag välkomnades till en början av en sönderriven Emilia som hade busat lite för mycket med Torres, sedan fick jag miljoner pussar och kramar av Elian (som på tal om det, står och klappar mig på kinden just nu, haha).
Sedan var mitt hus ett stort kylskåp.  Under veckan jag var borta så hände något i Spanien,  vintern kom! Vi har 11 grader här inne idag, så jag går runt med stickade sockor, lager på lager, vinterjackan och en filt här inne.  Burr! Värmefläkten har tagits fram nu men det lär dröja innan det blir behagligt här inne.
 
Hur som helst, nu skall vi luncha, lämna Emilia i skolan igen och sedan tar vi helg.  Ha en riktigt fin dag.