Nu är jag hemma igen sedan ett dygn tillbaka.  Resan gick bra men det blev bara någon timmes sömn däremellan så gårdagen var en enormt trött dag.  Jag ägnade all tid åt familjetid.  Jag välkomnades till en början av en sönderriven Emilia som hade busat lite för mycket med Torres, sedan fick jag miljoner pussar och kramar av Elian (som på tal om det, står och klappar mig på kinden just nu, haha).
Sedan var mitt hus ett stort kylskåp.  Under veckan jag var borta så hände något i Spanien,  vintern kom! Vi har 11 grader här inne idag, så jag går runt med stickade sockor, lager på lager, vinterjackan och en filt här inne.  Burr! Värmefläkten har tagits fram nu men det lär dröja innan det blir behagligt här inne.
 
Hur som helst, nu skall vi luncha, lämna Emilia i skolan igen och sedan tar vi helg.  Ha en riktigt fin dag.
Emelie

Åååh va skönt för dej att du är med barnen igen!

I förrgår lämna jag min pojkvän på Arlanda för en resa till Thailand i 6 veckor med sin syster & hennes kille, jag hade inte råd att åka i år så jag blev hemma själv. Jag bröt ihop när vi närmade oss Arlanda och när vi skulle säga hej då. Var svinjobbigt! Sen när jag kom hem till en tom lägenhet så bröt jag ihop igen. Jag har aldrig nånsin känt mig så ensam förut! Är alldeles tom. Sover oroligt på nätterna. Och imorse så skypa jag med honom, och efter det bröt jag ihop igen. Gråter var & varannan timme för jag saknar honom så de gör ont! Har du nå tips? Tänkte eftersom du reser från barnen ibland åså.

Jag är ju rätt ny på din blogg, men jag måste tacka dej för en sån otroligt fin människa du verkar vara! Läser alltid din blogg när jag ska boosta upp mig lite!

Hoppas du har nå bra tips!
Kram från lilla mig <3
/Emelie

Svar: Försök att tänka såhär; det är bara 6 veckor, tiden går snabbt och ni ses ju snart igen. Passa på att njut av egentid, ta hand om dig själv och hitta på en massa skoj med dina vänner och sådant som DU mår bra av. Kram på dig!
Denize

Emelie

Tusen tack för svaret! Det blir bättre & bättre för varje dag. :) Det känns lite bättre!

Kramkram på dej!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress