Ja, bilden talar för sig själv.  Här sker förberedelser inför kvällens Halloween party.  Vi vet vad vi skall klä ut oss till, pynt ordnas med, middagen skall fixas och en hel del annat.  Resultat av allt får ni se senare...
 
Happy Halloween!
 
Elian och sparkcykeln, sparkcykeln och Elian... always and forever.  Han vill ha den jämt, han vill ha den med sig i duschen, han vill sova med den, han skulle iväg på utflykt idag och frågade om han fick ha med sig den.  
I duschen, sängen och på en busstur + utflykt idag så fick den dock stanna hemma.
Inte för att han åker så mycket, han promenerar mest bredvid den.  Men det är väl tur det då vi inte har fixat någon hjälm ännu.  Hur som helst så var det en väluppskattad gåva som verkligen kommer till användning!
 
Anyways, han var borta hela dagen idag.  Jag skickade iväg honom på en aktiverande grupp-utflykt till en närliggande stad, middag var inkluderat och han kom hem nu framåt kvällen.  Trött, nöjd, glad och återigen TRÖTT.  Han hade lekt i olika parker, gått i en "skog", gått igenom en marknad, ätit ute osvosv.
När han kom tillbaka så fick han en massa beröm för hur snäll, tacksam och duktig han är.  Om man blir stolt? Ja, lite.  Då får man skryta också.
 
Emilia har haft skola som vanligt, jag har jobbat och promenerat med henne och vår dag såg väl ut som vanligt.  Nu längtar hon efter Halloween i morgon och allt som hör till.
 
Lite mer barnfoto från Stockholm.  Fina kids och syskon, energi, bus och kärlek.  En av dessa flickor bakade och bjöd på kladdkaka efter plåtningen, det var ju tacksamt.  Jag fick en liten bit och hon fick en stor bit, såklart!
Hur som helst, även om höstfärgerna lockade som mest så blev det en hel del "blekare" och svartvita bilder också - jag är svag för svartvitt.
Att fotografera senare i slutet av november kommer vara en större utmaning, när färgerna är borta och allt är grått.  Men kanske har det kommit snö? Jag väntar med spänning, utmaningar behövs.