Elian och sparkcykeln, sparkcykeln och Elian... always and forever.  Han vill ha den jämt, han vill ha den med sig i duschen, han vill sova med den, han skulle iväg på utflykt idag och frågade om han fick ha med sig den.  
I duschen, sängen och på en busstur + utflykt idag så fick den dock stanna hemma.
Inte för att han åker så mycket, han promenerar mest bredvid den.  Men det är väl tur det då vi inte har fixat någon hjälm ännu.  Hur som helst så var det en väluppskattad gåva som verkligen kommer till användning!
 
Anyways, han var borta hela dagen idag.  Jag skickade iväg honom på en aktiverande grupp-utflykt till en närliggande stad, middag var inkluderat och han kom hem nu framåt kvällen.  Trött, nöjd, glad och återigen TRÖTT.  Han hade lekt i olika parker, gått i en "skog", gått igenom en marknad, ätit ute osvosv.
När han kom tillbaka så fick han en massa beröm för hur snäll, tacksam och duktig han är.  Om man blir stolt? Ja, lite.  Då får man skryta också.
 
Emilia har haft skola som vanligt, jag har jobbat och promenerat med henne och vår dag såg väl ut som vanligt.  Nu längtar hon efter Halloween i morgon och allt som hör till.
Julia

Så söt är han ju! Och vad gulligt då han inte vill släppa sin sparkcykel :)
Hoppas Emilia's Halloween dag blir helt suverän imorgon!

Sofia

Fina bilder :-)

Tess

Ser riktigt härligt ut! :) Kram

emma

Men gos!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress